joi, februarie 04, 2010

How to... sau cum sa defrisam padurile!

Desigur ceea ce veti vedea mai jos nu se petrece nicidecum in ROMANIA.
Inca la noi, legea in padure o face toporul si securea, ca asa suntem noi... mai ... slab dotati. Din pacate slab dotati suntem nu doar intr`ale sculelor, adicatelea stam prost cu tehnologia ci si intr`ale materiei cenusii care pe`alocuri lipseste cu desavarsire pentru ca daca am fi avut-o atunci faceam si noi un asemenea utilaj forestier dar asta e alta poveste despre care vom discuta alta data.

Sa revin la inventie... Ce veti urmari in cele ce urmeaza tine de domeniul fantasticului pentru noi! Priviti cat de usor se pune la pamant un conifer... Defapt utilajul face curat in padure, adica taie si curata copacii crescuti unde nu trebuie, se poate vedea ca nu copac dupa copac, in rand, ci pe sarite.

Imi permit si o gluma.... O fi tractorul asta istet dar intr-o padure, tot nu se poate pune cu una suta bucata ciocolatii rromani dotati cu topoare traditionale romanesti. Si acum priviti si va minunati... :

1 comentarii:

Anonim spunea...

Wow...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România