joi, ianuarie 14, 2010

Recomandarea Zilei - 14 Ianuarie 2010

Pentru azi cateva noutati muzicale ce merita a fi promovate.

Armin van Buuren feat VanVelzen - Broken TonightTiësto feat. Tegan & Sara - Feel It In My BonesJosh Gabriel Pres. Winter Kills - Deep DownGabriella Cilmi - On a MissionStokes - Gravy (All The Bad Girls) ft Baby Bash & The Lost TrailersWhiteroom feat. Amy Cooper - SomedaySade - Soldier Of LoveOmarion - SpeedingMuzica noua si pe mai departe cu...

Mischa Daniels vs De Nuit - All That MatteredUn nou clip hot pentru o piesa aparuta la finele anului trecut:

Jennifer Lopez - Fresh Out The Oven (ft. Pitbull)Si ceva de pe la noi..

Dj Rynno feat Sylvia - Oriental FeelVescan & Ligia - Ultima PloaieMaiccec - Cosmarul romanescLa final o noua piesa eurodance-eurohouse la Recomandarea Zilei. Din anul 1995 o alta piesa pe care o procuri foarte greu...

Beach Party - A Night to RememberBonusul de azi vine din India.
Hai sa ne mai amuzam nitzel de creatiile Bollywood-iene...

Malkit Singh - Mama Bada Greatpe stilul Banghra...

Kaka Bhaniawala - Daaru Peeke Nachda
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România