joi, ianuarie 14, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Inainte de a trece la clipurile funny pregatite pentru azi doresc sa va anunt ca Recomandarea Zilei a progresat catre un nou nivel iar pentru asta tin sa va multumesc voua tuturor... ce vizitati acest site zi de zi in cautare de zambete.
In plus de acum incolo fiecare subiect va putea fi votat de voi cu stele. Un gadget simplu dar atractiv si extrem de util pentru a afla in ce masura v-a placut un subiect.
Cu ajutorul serviciului furnizat de Snapshots am facilitat previzualizarea linkurilor inainte de a intra pe acestea, lucru ce va usura navigarea pe Recomandarea Zilei. Asa ca sa nu va speriati daca din senin trecand cu mouse-ul peste vreun link o sa va apara o mica fereastra cu informatiile prezente pe acel link. :)))
Si am sa va las sa descoperiti si voi celelalte lucruri noi din sait pentru ca: vorba multa.... saracia omului. Tocmai de asta trecem la treaba si vedem ce s-a mai petrecut amuzant si nu numai in lume, de cand nu ne-am mai vazut aici la pastila zilnica de ras!

Fereasca Domnu` de asa gluma/razbunare sau ce o fi la pretena de mai jos.Ce te tragi pe... :)))Apropos de... La pariu ca voi nu puteti asa ceva. :))))S-a inventat telefonul pe care nu-l poti sparge.. doar ca la proba practica... :))
Vedem ce s-a intamplat la BBC:Idioti in actiune:

Sa ingrasam pamantul...:Iar la final... pentru ca va place sa zambiti, un nou colaj cu clipuri funny. Cu cine? Cu animale, majori si minori... :)))
Una dintre cele mai reusite selectii... O sa radeti pana la....:))) mai ales la final!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România