sâmbătă, decembrie 19, 2009

Recomandarea Zilei - 19 Decembrie 2009

Muzica noua la inceputul editie... multa de la noi iar la final piesa eurodance de azi. Apropos de ea... coborati in josul paginii si o opriti pentru a putea asculta piesele noi fara sa fiti bruiati de aceasta. Asa e playerul cu autoplay si nu-l pot modifica, oricum ma bucur ca am dat de ea si asa... Bun, la treaba!

Grasu xxl feat. Alex - Turnin'Andreea Balan feat Petrisor Ruge – Snow o piesa de sezon...O noua piesa romaneasca difuzata in exclusivitate de radio 21.


VOXIS feat George Hora - UNDEVA
... misto de totZale - La vita e bellaThe Crystal Method - Name of the Game ceva mai special care place doar unora...
Alte piese in spiritul Craciunului....

Oh Holy Night - Lisa Lavie piesa originala Celine Dion, draguta interpretarea
Chevonne - My MenorahRegalul celor 10 zile dedicat Craciunului, continua azi in a 3-a zi cu peste 80 de minute de colinde alaturi de un ardelean....

AUREL TAMAS - Cele mai frumoase colindeSi am ajuns la finalul rubricii unde va invit sa ascultati o alta piesa de succes in anul 1994 din categoria eurodance.

Echo Bass - Gotta Dance With The Music
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România