sâmbătă, decembrie 19, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

E weekend, deci e veselie si chiar mai multa ca de obicei pentru ca e weekendul de dinaintea Craciunului si e unul plin de zapada.... Asadar avem toate motivele sa ne bucuram si sa savuram cele mai noi clipuri funny aparute pe net, de ieri pana azi!

Zambiti va rog! Say Cheese...Stiti cum face un porc cand e taiat? Ne amntim... cu o reactie ciudata din Rusia. :))Vine Craciunul. E luna cadourilor.. Reactii la cald!Pregatirea bradului de Craciun... Ce bine ca la noi nu se tine cenusa parintilor decedati in casa....Si apropos de Craciun. Foarte tare...In China e cel mai mare Mos Craciun:Distractia n-are limita de varsta! La americani probabil, buna dispozitie se datoreaza in special lipsei grijilor....Cu sau fara chilotei...? Cum iti e norocu` :))Adevarati idioti in actiune. 220... ca la SMURD, cu electrosocuri... :)))Esti tare? Sa te vedem...O mica farsa...Si altele pe final, cu camera ascunsa:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România