luni, decembrie 21, 2009

Imagini incredibile... Natura dezlantuita!

Zilele acestea Romania a fost lovita de un front atmosferic ce a adus cu el viscol si ninsori abundente in unele regiuni.... In anii trecuti Romania a cazut prada ploilor abundente ce au produs inundatii... Multi zic ca aceste fenomene exagerate sunt o consecinta a incalzirii globale desi asa ceva Romania a avut si inainte de 1900 si banuiesc ca si inainte de anii 1000.. :))))
Azi vedem cateva din aceste fenomene meteo periculoase si nu numai pentru ca m-am gandit ca asa e bine sa fac si eu exact cum zice vorba la romani, iarna car si vara sanie... poate exista printre voi si nostalgici, iubitori ai ploilor de vara si a fenomenelor specifice acelui anotimp.

Descarcari electrice fascinante:Foarte aproape de un fulger:

Mai multe fenomene suprapuse intr-un apus de soare de basm:Cum se formeaza celula unui uragan sau a unei tornade...Foarte aproape de aceasta...Vanatorii de tornade in actiune...Tren marfar vs. Tornada. Cine castiga?O consecinta a vanturilor puternice asupra avioanelor... imagini senzationale:Vant puternic, linii electrice cazute si scurtcircuite precum focurile de artificii...Si daca am vorbit de descarcari electrice, scurtcircuite, aduc si un clip ciudat... cu un arc electric dintr-o statie de transformare si distributie a energiei electrice. Magnific:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România