luni, decembrie 21, 2009

Fa si tu ca ei!

... doar daca poti, normal... :))
Crezi ca una bucata domnisoara poata sa faca precum gaina? Crezi... Se poate! Dar sa si cante cotcodacind? Buhahaha... cotcodac..... :))))Ea canta si ei danseaza:Se poate dansa tema de la Super Mario Brothers? Da fara probleme dar asa... numai unu` poate. El:Inginere esti meserias? Arata tot ce poti face cu ruleta:Si o alta treaba facuta meserias.... O lovitura perfecta de golf:Tu ai trece peste un asa pod?Si tot despre nebunie.... Cat de curajos tre` sa fii ca sa faci ce fac ei?Faza din clipul urmator, o poate face oricine intr-un metrou:Fetita asta are doar 11 ani si... m-a dat gata. :))) Eu recunosc n-am facut armata(oricum mi se parea pierdere de timp) dar si de as fi facut-o nu as fi putut sa nu recunosc ca e buna..... Despre ce e vorba? Vedem...Mda si am ajuns la finalul rubricii de azi unde avem intalnire tot cu muzica. Va transmit o dedicatie.... si daca va tine, faceti si voi precum autorul clipului de mai jos. Cum e sa canti o piesa DOAR cu ajutorul sunetelor produse 100% de o masina?!+ 2 bonificatii, prima tot muzicala.iar cealalta vine de la un grup de tineri cercetatori ce au lansat in spatiu cu ajutorul unui balon, un.... scaun! :))) Urmarim peripetiile:Sa-mi spuneti care cine ce a facut din cele de mai sus... numai daca s-a putut.. :))))))))))))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România