luni, noiembrie 02, 2009

Recomandarea Zilei - 02 Noiembrie 2009

Este foarte adevarat ca si astazi avem intalnire cu ceva muzica noua ce ar trebui promovata si o piesa veche de colectie dar pana la acestea va propun sa aruncam o privire asupra unei d-soare stabilita cu parintii in Germania si care a uluit intreaga tara cu talentul ei. Petruta Cecilia Kupper canta la emisiunea de talente din Germania si o face foarte bine. Puteti vedea lucrul acesta de la minutul 2:40 incolo....Iar acum la Recomandarea Zilei o piesa noua semnata Deepcentral - In Love pe care va invit sa o ascultati:Sono - BetterRaman in aceeasi sfera a dance-ului si va invit sa vedeti si sa ascultati un cover dupa o piesa cunoscuta... Kurd & Rud - Ring Ring RingRex Mundi feat. Susana - Nothing At AllRico Bernasconi - Hit The DustTrecem acum si la ceva muzica romaneasca. B.U.G. Mafia - In anii ce-au trecut Atentie varianta necenzurata (daca nu esti familiarizat cu limbajul vulgar, nu o asculta):Piesa retro vine de la Masterboy. In anul 1994 Is this the love era un super hit dansat in toate discotecile, nu prea multe la acea vreme tre` sa recunoastem.... :))Ok si avem si un bonus azi. O piesa noua semnata Florin Muresan. Hunedoreanul ofera ascultatorilor altceva fata de ce ati putut asculta pana acum la Recomandarea Zilei si cu siguranta acest target nu este chiar asa de greu de atins mai ales cand oferi publicului o piesa cum e cea de mai jos. Pentru cei interesati de mai multe piesa dar si poze cu Florin Muresan, pot accesa blogul acestuia la adresa: http://florinmuresanhunedoara.blogspot.com/

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România