luni, noiembrie 02, 2009

Fa si tu ca el!

Am revenit... si da, mi-a fost dor de voi. Azi cateva subiecte tari iar de maine revine si veselia pe Recomandarea Zilei. Dar sa revin la subiectul acestui post.

Ca sa faci exact ce face tanarul de mai jos, iti trebuie inainte de orice talent. El isi spune Dub FX, eu i-as putea spune Omul Orchestra.
Cum ar fi daca ai canta o super piesa... orchestrata dar totusi fara orchestra!? Pai apelezi la ceea ce are omul.. imaginatie si voce. Inregistrarea diverselor sunete si redarea acestora imediat, procedeu repetat pana la acumularea unei intregi colectii de sunete ce te vor acompania, realizeaza intr-un final o piesa ad hoc, LIVE (asta e mai important decat orice) iar rezultatul poate starni fara discutie invidia diverselor talente cu sau fara voce care mizeaza mai mult pe tehnologia care le schimba vocea si o pune pe linia melodica decat pe talentul lor. Ei bine, in cazul de fata avem dovada ca tehnologia folosita nu pentru a masca defectele din voce, favorizeaza crearea unor piese superbe in doar cateva minute. Este mai mult decat beatbox e o adevarata industrie. Va vine sau nu sa credeti, face totul cu vocea... Ascultati cateva piese trase de el live si dati-va cu parerea:

Dub FX - 'Love Someone'Pentru a vedea mai exact ce face si pentru a urmari fiecare miscare, e bun ultimul clip postat pe Youtube de Dub FX. Trecem la Hip Hop:Si altele... la primul chiar greseste la un moment dat dar rectifica LIVE fara sa clipeasca:Urmeaza un clip unde primim si cateva explicatii pas cu pas:Si totusi... cata practica a facut acesta pana a reusit sa stapaneasca foarte bine aparatul din dotare si sa reuseasca sa isi coordoneze foarte bine tot corpul?!
Detalii despre Dub FX puteti obtine direct de pe site-ul lui oficial loc de unde puteti chiar achzitiona CD-uri cu creatiile lui.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare. Astia de la noi stau 1 an cu o piesa intr-un studio pana sa o lanseze si asta o scoate in 2 timpi si 3 miscari. Ha ha tare de tot.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România