marți, septembrie 29, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ce avem azi? Ehe... nu pot lipsi cei mai tari tipi...
Idioti in actiune dar pana la ei vreau sa mai trecem in revista cateva momente funny din viata fiecaruia. Dintii de lapte! Mai stiti cum i-ati pierdut? Ei bine mai jos, in clipul ce urmeaza vom revedea doar 15 modalitati de a scoate dintisori, parte din aceste modalitati au fost testate si de voi, de noi...Si acum idioti in actiune:

Pentru ca luna septembrie se apropie de final, vedem cele mai tari momente ale acestei luni, grupate in colajul urmator. Gafe dupa gafe...
Fail Compilation September 2009Live de la TV:Bebeii urmatori sunt de-a dreptul superbi. :))

Cand ceva nu merge....

Reuseste... nu reuseste... reuseste... nu reuseste...Si 2 mici farse! Mai intai la o sedinta de manichiura si pe urma in internatul liceului.. :))

Iar pe final... cum poate fi distrus un McDonalds in America?!Si apropos de excavatoare... iata cum se spala acestea, procedeu imprumutat de le elefanti probabil...Categoric exista si un bonus. Depanam deja amintiri din vara... cand ne dadeam cu parapanta, parasuta sau orice altceva ce zboara.... Fun pana la extreme:Si animalele s-au distrat in vacanta:* NOU * Intra pe Chat-ul Recomandarea Zilei!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România