vineri, iulie 03, 2009

Recomandarea Zilei - 3 Iulie 2009

Mai intai de toate....
A aparut o noua trupa de baieti ce cu siguranta isi vor rezerva un loc printre pozitiile fruntase ale topurilor din tara in aceasta vara. Este vorba de trupa High Five ce-i are in componenta pe Sergiu (Satu Mare), Cristi si Adi (Baia Mare). Baietii au fost descoperiti de actualul lor manager, Cici de la Sistem.
Vedeta clipului ce-l vom vedea este una din cele mai apetisante ispite romanesti, Gina Pistol. Piesa este realizata in colaborare cu Play & Win. Vedem asadar....
High Five - So get upvia radio21.ro

Bonificatia recomandarii de azi vine din genul rap. Nu aveti curiozitatea sa auziti cum suna muzica rap in diferite tari ale lumii? Iata mai jos o demonstratie de rap adevarat din 30 de tari, printre care si Romania:Ok... iar piesa din categoria oldies but goldies vine din anul 1996.Weekend placut tuturor!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România