vineri, iulie 03, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Putem spune ca e weekend. Gata Bac-ul si gata cu emotiile. Acum incepe vacanta pentru toata lumea. Daca vrei concediu vorbeste cu sefu` iar daca nu-ti da, multumeste-te cu minivacanta de weekend pe care o poti petrece la shopping. Trecem la ras acum.
O noua farsa... tare, mai ales pentru barbati. E implicata o tipa in pasarica goala:Si inca una. N-am stiut ca si japonezii... pot! :)))S-a intamplat live, luni la o emisiune de divertisment de la postul german ZDF:Si tot live...Ha...? :)) Te crezi tare si te dai mare?! :))Idem. Plus... direct in lumea viselor.. :)))Iar la final, o noua compilatie de clipuri funny noi:Plus una noua si simpatica marca 220.ro:Nohh nu mai zic nimic! Pe mine tipa asta pe care vreau sa o pun la bonificatie m-a enervat la culme. Da-o in p***a masii de treaba. Daca aveti chef va uitati daca nu... treceti peste ea.
Una peste alta blonda asta din Norvegia scapa turma... ca ma gandeam ca numai la noi sunt soferite proaste. Si o mai ghideaza si fata`sa... alta toanta.....7 minute. Fantastic! Nu e nicio problema ca masina din spate nu mai iese din locul ala ca nu mai are pe unde!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România