miercuri, iunie 24, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Doamne da-ne minte... Daca aveam... noi ca natie, atunci nu scoteam perlele de la Bac. Dar nu trebuie sa ma includ si pe mine sau pe tine in oala cu prosti. Ei sunt ei si noi suntem noi.
Nu acele perle sunt subiectul pastilei de azi. Apropos..
Sunt prezenti pe Recomandarea Zilei, absolventi de liceu ce`s in examenelele de la Bac acum ?! Sunt. Felicitari voua, celor ce ati luat 10 pe linie la prima proba si bafta pe mai departe la celelalte.
Pai atunci sa reformulez. Doamne da-le minte ca au prea multa si nu stiu ce sa faca cu ea.. :)))
Idioti in actiune:Eh.. sa ne mai inveselim putin cu o noua farsa din Rusia.Politia Romana in actiune:De rasu` curcilor... :))
Se intampla live la o televiziune din Grecia:)))Animalele sunt intotdeauna o sursa de fun. Iata mai jos o noua culegere de clipuri amuzante cu animale in actiune.O alta blonda...Habar n-am ce sa spun despre domnul de mai jos. Pare un om respectabil, e cu cravata, costum, 4 ace.. bla bla... Haina il face pe om?!
In fine.. la varsta lui nu stie cum sa puna o masca?! Cu atat mai mult cu cat virusu` asta a fost foarte mediatizat in Spania unde se mentioneaza frecvent despre purtatul mastilor.La adolescentii americani e o moda, aceea de a face farse cu sfoara invizibila, celor apropiati. Tot e bine... Pe vremea copilariei mele faceam si noi, gasca de la bloc da` cu sfoara adevarata si numai seara cand ieseau oamenii de la lucru, ascunsi in gardul viu... Eh, ce vremuri.. :)))Iar la final va las cu cele mai infricosatoare farse... de speriat, nu alta! :)))
O noua compilatie:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România