sâmbătă, iunie 06, 2009

Pastila zilnica de ras!

Yupiiii... e weekend asa ca pentru zilele acestea de weekend am pregatit noi colectii cu faze funny pe care va invit sa le vedeti si sa le dati si altora sa le vada.
Nu de alta dar tara asta de rahat merita si altceva decat doliu. Sa radem sa ne inveselim... ca maine poate daca avem chef mergem si la vot. Ups... pe asta nu trebuia sa o spun. :))))

Idioti in actiune...

O mica farsa:Politicienii de la noi, fac politica cu curu nu cu capu` atunci romanu d ece nu i-ar trata tot cu curu.... Hai sa-i improscamn cu rahat si cu ce mai iese pe partea dorsala. O alta farsa cu parfum fin. :)))Plictiseala in randul soldatilor americani din Irak.Incheiem cu ceva spectaculos.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România