luni, iunie 08, 2009

La o plimbare cu bicicleta!

Subiectul anterior era cu si despre o inventie.
Vreau sa va prezint din aceeasi categorie, o noua jmecherie.
Cum ar fi daca in plimbarea obisnuita de seara cu bicicleta, ti-ai lua cu tine si reclama. Pai sa explic.
Un american pasionat de biciclete, s-a gandit in 2007 sa creeze ceva revolutionar in materie, astfel ca a lansat bicicleta monkeylectric, o bicicleta aparent ca oricare alta dar care la o privire mai atenta te uimeste cu tehnologia digitala incorporata, bazata pe led-uri, tehnologie ce isi demonstreaza calitatile de varf cu precadere de cum se lasa seara.
Incepe sa fie la moda in America. Daca vrei o tzoacla de fite, atunci e musai sa ai o bicicleta Monkey Light de la Monkeylectric.
Defapt toata tehnologia e un circuit electric pe baterii, bazat pe o spita cu 32 de leduri ce poate reproduce spectrul de 256 culori RGB. Bateriile tin in jur de 30 de ore la functionarea continua.
Rezultatul insa este spectaculos si cu o asemenea bicicleta cu siguranta nu vei trece neobservat. Imaginile, efectele vizuale ce pot fi reproduse de leduri la rotatia rotii sunt multiple si pot fi chiar personalizate. De asta ziceam... la cat e de inventiv romanul, poate scoate banuti frumusei din inventia altora. Cum e sa te plimbi seara prin parcuri sau pe strazi iar la roata ta sa se deruleze o reclama la coca cola.. :))) Ai fi si cu punga plina si cu sanatate deplina. N-am gasit alta rima.. :)))
Gata cu vorba si sa vedem ce poate o astfel de bicicleta:





Eh.. iti mai trebuie ochi de pisica la tzoacla? :)))
Sistemul poate fi adaptat la orice tip de bicicleta de la bmx, mountain la cele folosite in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Costa in jur de 50 de euro la care se mai adauga transportul, plus acciza, taxele vamale si impozitul pe obiect. Apropos.. oare cum e impozitat un asemenea sistem?
So... plimbare placuta! ;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu de 1 an de zile incerc sa'mi construiesc asa ceva :D nu prea am avut timp:(

Anonim spunea...

Nu-i bai... poate o comanzi ca schema nush daca o poti avea. ;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România