luni, iunie 08, 2009

Pastila zilnica de ras!

Incepem noua saptamana cu ... o gravida. Este foarte adevarat ca o gravida cat sta acasa decat sa se plictiseasca mai bine face ceva ca sa-i treaca timpul. Si uite asa , viitoarea mamica sau poate pustiul din balon, :)) canta:13 secunde cu idioti in actiune. cei mai cei dintre cei mai cei skateboard-eri. :))))Berlusconi in actiune. In Vf. Omu:Il mai stiti pe romanu` nostru, sofer de camion, poreclit Tarzan si Omu maimuta?! Ei bine un sofer de tir din Turcia s-a gandit sa il intreaca. Priviti:Si tot despre soferi si masini. Ieri a plouat la Budapesta.
E blonda, iertati-o ca nu mai vede pe unde umbla:Iar la final va anunt ca... vine sfarsitul. Asta o stiti deja ca de secole se tot anunta.
Da` acu pe bune astea chiar is vremurile de pe urma. Unde ati mai auzit sau vazut ca o pisica si un caine sa fie cei mai buni prieteni si pe deasupra sa se si satisfaca reciproc?! :)))
Iata dovada:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România