vineri, iunie 19, 2009

E cum ma gandeam. HADA se retrage... urmeaza sa se retraga si de la primarie?

Este exact cum ma gandeam.
Ovidiu Hada a castigat Primaria Hunedoara la mica distanta de competitorul sau, fostul primar Nicolae Schiau si de unde credeti ca au venit voturile care au facut diferenta? De la suporterii echipei de fotbal Corvinul Hunedoara, carora actualul primar le-a promis marea cu sarea, lucruri de care fostul primar nici n-a indraznit sa vorbeasca deoarece cunostea problema si stia destul de bine ca e greu sa resuscitezi o echipa moarta de ani buni.
Suporterii Corvinului s-au mai amagit inca odata in plus.
Sunt prea frumosi si prea inimosi ca sa fiu rau si sa afirm ca si-o merita pentru ca au fost creduli, dornici ca echipa lor de suflet sa revina in fotbalul de elita din Romania, cu atat mai mult cu cat la acea vreme chiar nu aveai alternativa.
Ar mai fi fost Mihai Leu... care a sustinut si el proiectul revenirii fotbalului hunedorean dar greseala lui a fost ca a candidat din partea unui partid care nu prea conteaza. In fine.. ieri s-a desfasurat o noua conferinta dezamagitoare din partea primarului, o sedinta furtunoasa in care primarul a dat cu stangu`n dreptu` si pana la urma urmei s-a spalat pe maini de fotbal, revoltandu-i pe toti suporterii alb-albastri.
Cu putin timp in urma, suporterii au alcatuit o lista de motive ce pot fi invocate de Ovidiu Hada - primarul american - pentru nerespectarea promisiunilor facute suporterilor si tot ei, suporterii au demontat punct cu punct acea lista pe care o puteti consulta aici! Un ultras semnaleaza punctul 9 care e dumnezeiesc... :))
DACA VREI SA FACI CEVA CU ADEVARAT , CAUTI SOLUTII , DACA NU VREI SA FACI , INVOCI MOTIVE JUSTIFICATIVE .
TOATA LUMEA STIE CA ANUMITE LUCRURI NU POT FI REALIZATE , PANA CAND VINE CINEVA CARE NU STIE ACEST LUCRU SI LE REALIZEAZA .
In tarile avansate spre care si noi tindem ( AMERICA ) , daca un politician ( PRIMAR ) isi ia un angajament fata de comunitatea care l-a ales si nu il respecta , are o singura alternativa ....demisia .....DE ONOARE . Primarul nostru a trait 20 de ani in AMERICA ....si va ONORA HUNEDOARA .


Vezi sa nu.. spun eu. Ciu Ciu fotbal de performanta la Hunedoara. Dar poate poate.. nu e totul pierdut. Suporterii au sperat ani in sir, mai pot astepta inca 3 ani... ca vin ele alegerile si atunci actualul primar mincinos va primi inzecit. Il trimitem pachet exact acolo de unde a venit.. in America si sa ne lase pe noi cu treburile orasului, treburi de care el a fost si este strain.

Nume importante din fotbalul romanesc ce au plecat din orasul de pe Cerna, sunt dispuse sa revina la Hunedoara si sa readuca echipa noastra acolo unde era odata... dar pentru asta trebuie bani, investitori si in raport cu fotbalul... iubire, daruinta, lucruri ce-i lipsesc actualului edil.



Iata mai jos o scurta prezentare a celor intamplate la conferinta de presa desfasurata ieri, realizata de cotidianul Servus Hunedoara.

Conferinţă de presă furtunoasă la Primăria Hunedoara, susţinută de edilul Ovidiu Hada şi Mircea Alic, preşedintele Corvinului. Tema: reactivarea clubului de fotbal. Faţă de întâlnirea cu presa de data trecută, s-au modificat condiţiile în care ar urma să aibă loc revenirea Corvinului. De la jumătate de milion de euro, acum este nevoie de numai 100.000, bani care vor fi luaţi cu împrumut de la o firmă de consultanţă. În plus, se aşteaptă implicarea omului de afaceri Ovidiu Luca, la care se adaugă contribuţia autorităţilor locale. Întrebat cum rămâne cu promisiunile făcute suporterilor Corvinului în campania electorală, primarul Ovidiu Hada (foto medalion) s-a enervat şi a declarat că de astăzi (n.r. - ieri) renunţă la implicarea sa în acest demers.

Italienii mai aŞteaptă

Negocierile cu firma italiană ECO Utility, cea căreia primăria i-a cerut cu împrumut jumătate de milion de euro, bani care ar fi fost recuperaţi din profitul ulterior al societăţii create prin asocierea Consiliului Local şi al ECO Utility, au intrat în impas. Acum, pe tapet a apărut o altă variantă, împrumutul cu doar 100.000 de euro de la firma de consultanţă prin intermediul căreia se poartă negocierile cu italienii. „Jumătate din bani îi vom folosi pentru achitarea datoriilor către jucători, iar cealaltă jumătate se va constitui în bugetul clubului. După ce vom avea aceşti bani, atunci avem promisiunea că se va implica financiar şi domnul Ovidiu Luca. Autorităţile locale vor asigura un buget de 20.000 de lei lunar, bani din care vor fi achitate utilităţile la stadion, transportul, forţele de ordine, pompierii”, a declarat Mircea Alic, preşedintele Corvinului. „Aş vrea să vă spun noutăţi faţă de data trecută în discuţiile cu italienii pentru crearea acelui incinerator ecologic, dar nu am”, a completat Ovidiu Hada.

Primarul se retrage

După o primă parte destul de liniştită a conferinţei de presă, spiritele s-au încins. Întrebat cum rămâne cu promisiunile făcute hunedorenilor în campania electorală de anul trecut şi dacă are de gând să şi le respecte, Ovidiu Hada a făcut o declaraţie şoc. „Când am făcut acele promisiuni, le-am făcut pe baza unor informaţii care acum nu mai există. Situaţia economică la nivel mondial s-a schimbat. Mai fac o promisiune în faţa dumneavoastră şi o să mă ţin de cuvânt. De azi înainte nu mă mai implic în găsirea unui investitor. O să-l ajut pe domnul Alic în găsirea unuia, atât timp cât eu voi fi primar, pentru că i-am promis. Dacă dumneavoastră (n.r. - jurnaliştii) veniţi cu unul, eu vă pun la dispoziţie stadionul. O să mă retrag şi o să-i las pe cei doi consilieri (n.r. - Mihai Leu şi Dan Bobouţanu) să facă ce club de fotbal vor dânşii”, a afirmat primarul Ovidiu Hada. Întrebat dacă nu ar putea să împrumute cei 100.000 de euro necesari reluării activităţii Corvinului chiar de la Sorin Vişinescu, despre care a declarat că este prietenul său şi încă vorbesc la telefon, numele lui Ovidiu Hada fiind garanţia de returnare a banilor, primarul a răspuns: „Dacă nu se concretizează negocierile cu italienii şi nu se mai face nimic, de unde dăm banii înapoi? Ce garanţii putem să-i oferim ă îşi va recupera banii?”

”Chetă” printre hunedoreni

Tot la conferinţa de presă de ieri, Ovidiu Hada a mai venit cu o idee. ”Să creăm un cont pentru a strânge bani pentru clubul de fotbal. Voi, suporterii, să mergeţi la firme şi să vedeţi care ar fi dispuse să ajute clubul. Să mergeţi din uşă în uşă şi să strângeţi bani pentru fotbal, cât vrea să dea fiecare. În momentul în care aveţi contul, eu dau din buzunarul meu 2.000 de euro”, a mai spus Hada. Ideea e moartă de la început, din multe puncte de vedere. Primul ar fi situaţia economică actuală. Al doilea ar fi că după ce banii intră în cont, oamenii nu mai au niciun control asupra modului în care vor fi cheltuiţi. Trei: la cât s-au ”înghesuit” firmele hunedorene şi oamenii cu bani din oraş să ajute financiar clubul din 2004 încoace, probabil că prin 2229 se vor strânge şi sumele necesare. Patru: 100.000 de euro înseamnă 4,2 milioane de lei, o sumă imensă pe care probabil că o ”colectă” nu o va strânge niciodată într-un timp atât de scurt. Pentru ca şi Corvinul să fie reprimit în competiţii, ar trebui ca cei 100.000 de euro să fie strânşi până la jumătatea lunii viitoare. Şi motivele ar putea continua, iar pentru Corvinul Hunedoara încă nu se vede luminiţa de la capătul tunelului.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Un idiot! Asta e primarul asta din Hunedoara. un analfabet cu diploma.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România