vineri, iunie 19, 2009

Si tu Mircia?



Pare`se ca cei 2 primari PNL, din Deva(Mircia Muntean) si Hunedoara(Ovidiu Hada) s-au tampit rau de tot si dau pe dinafara.... :))))
Pai cum vine asta dom` Mircia? Si tu?! Si nu oriunde ci chiar in CanCan?
Editia de azi a renumitei publicatii de scandal prezinta un material in care il incrimineaza pe primarul devei de anumite matrapazlacuri. Mai exact iata ce spune.

Sub directa jurisdictie a edilului liberal al Devei, Mircia Muntean, responsabilii primariei au incercat sa favorizeze, in urma unei licitatii desfasurate la inceputul lunii, preluarea contractului de salubrizare a orasului de catre firma Salubritate SA Deva. Alte patru firme ofertate au fost descalificate, pe baza unor motive cel putin bizare.
Alex Mihaiescu

In urma unor contestatii depuse la CNSC de catre cele patru firme descalificate, actele Autoritatii Contractante au fost anulate si s-a decis obligarea acesteia de a relua procedura din faza de reevaluare a ofertelor. Aceeasi decizie obliga Autoritatea sa verifice, din nou, doar propunerile tehnice si financiare ale ofertantilor.
Hotararea initiala a comisiei, prin care au fost descalificati cei patru ofertanti, probeaza intentia subordonatilor lui Mircia Muntean de a declara castigator al licitatiei o firma, Salubritate SA Deva, care nu putea realiza punctajul maxim decat in conditiile descalificarii celorlalti. Extrem de bizar este ca cele patru firme au fost descalificate pe motiv ca au ofertat valori nejustificat de mici pentru unele tarife. In schimb, s-a omis ca, la operatiunea de curatat rigole, Salubritate SA Deva a oferit un tarif de 1350 de ori mai mic decat tariful care ar fi urmat imediat in clasament in ordinea marimii. Mai exact, a ofertat un tarif de 0,1 lei/ml fata de tariful de 135 lei/ml al altui ofertant, in conditiile in care toate celelalte oferte aveau tarife si mai mari. Cu alte cuvinte, comisia nu a inteles sa aplice un tratament egal tuturor ofertantilor si sa respinga si oferta firmei favorizate. Astfel, negasind motive de descalificare a firmelor rivale, comisia a folosit preferential acest motiv, pentru a desemna castigator ofertantul dorit.
Firma cu datorii mai mari decat investitiile promise
Semne serioase de intrebare ridica si oferta Salubritate SA Deva. Aceasta s-a angajat prin oferta sa realizeze in termen de 12 luni inves-titii de peste 18.000.000 de lei desi, in anul 2007, firma a realizat o cifra de afaceri de 4.864.725 lei, adica un sfert din valoarea investitiei propuse. Activele firmei nu ating valoarea de 3.000.000 de lei, iar datoriile au deja valori de peste 18.000.000 de lei. Contactat de CANCAN, primarul liberal Mircia Muntean ne-a incredin-tat ca a auzit de anularea licitatiei, desi se afla in concediu. Alesul liberal a tinut sa precizeze ca nu se va autosesiza si nu va demara nicio ancheta interna in primarie pentru a afla ce nereguli a presupus licitatia anulata, desfasurata la inceputul lunii. "Eu sunt in concediu. Am auzit ca licitatia a fost anulata si va fi facuta alta. Nu voi demara nicio ancheta, nu este cazul. Se reia licitatia si gata", ne-a explicat Muntean.

Nu ne ramane decat sa preconizam cam ce o sa se intample. Primarul ii va purta prin tribunale pe domnii de la Cancan?! :)))

1 comentarii:

Anonim spunea...

Sa-l bage la zdub ca si asta e un mafiot si jumatate!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România