sâmbătă, mai 09, 2009

Pastila zilnica de ras

Weekendul acesta se anunta vreme frumoasa asa ca puteti iesi cu totii la iarba verde pentru un gratar si o baita, deocamdata doar la picioare ca apa raurilor e rece, pe-alocuri la munte inca mai este zapada.
Si dupa buletinul meteo... :)) sa trecem la oile noastre pentru ca daca stati acasa, va recomand sa vizionati materialele de azi.
Pentru inceput pastila zilnica de ras care ne aduce amuzament in toata regula. Este interzis sa nu zambiti, va face viata mai frumoasa.
Cu ce se mai ocupa copilasii la serbari:Si tot despre copii, mai mari sau mai mici:Bun asa... si tot despre copii si o bunicuta tare de tot. Priviti:Cu ce credeti ca se mai ocupa soldatii americani in teatrele de lupta?!Aseara a fost meci, mare meci. L-ati vazut? Nu...?!!!! Nu conteaza, nici eu, decat pe sarite. Poate vedem vreo faza in montajul urmator care e firesc si din fotbal:Daca am intrat in sfera sportului, sa continuam...Iar pe final... sa mai rupem cate-un zambet! :))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România