joi, aprilie 30, 2009

Faceti si voi ca ei... daca puteti.

Eu nu va indemn sa faceti asa ceva. :P
Ca sunt rusii nitzel sariti de pe fix, o stim! Ca fac si un concurs pentru asa ceva... nah, nici asta nu ar trebui sa ne surprinda.
Dar ca se si lauda ca sunt tari, ei ash... asta e tare de tot pentru ca daca nu s-ar fi laudat atunci nu am fi vazut filmul de mai jos. Uni il pot considera clip plini de prosti care n-au ce face acasa. In loc sa mai dea o dusca pe gat ca le sta in fire sau sa taie lemne ca sa-si consume energia, isi arata forta, se contorsioneaza, se inteapa cu ace si-si agata greutati chiar poarta un scaun cu o d-soara... in dinti, la acest stupid concurs de forta.



Rusii ca rusii dar pe japonezi nu-i intrece nimeni. O echipa de ingineri mari meseriasi au inventat o industrie pentru prepararea micului dejun. Tare comentatoru` de parca ar comenta un meci de fotbal in Brazilia! :))



Pofta buna! :))))
Si pentru finalul acestui articol, va invit sa vizionati o reclama noua, aparuta in Germania. Ce e mai bine, sa cumperi din magazin sau de pe net?! Aflam raspunsul mai jos....



Mda... azi vine o strire pe newsletter prin care aflu ca la noi, zic specialistii, anul acesta, unul din 2 magazine on line, vor disparea. Nasol...

2 comentarii:

Corina din Tg Jiu spunea...

Misto de tot.

SLY spunea...

m-am spart de ras! :0)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România