luni, noiembrie 21, 2011

Orgasmic TOP

Fetele din ziua de azi sunt emancipate, asta e clar.
Dar si mai emancipati sunt cercetatorii care din lipsa de preocupare se apuca sa cerceteze fel de fel de lucruri. Unul din ele e acela de a vedea pe ce melodii pot obtine orgasmul fetele mai repede.
Zis si facut, studiul nu spune cum s-a facut acest test desi asta ne-ar fi interesat cu siguranta mai mult dar ne anunta care e topul cu melodiile erotice ce accentueaza sau induc orgasmul la femei.

So... let`s go.
Pe pozitia 5 a topului avem Ryan Farish - Time Between Us (ce provoaca orgasmul romantic):Pe 4 Ella Fitzgerald - Wait Till You See Him (remixed by De Phazz), provoaca si induce orgasmul spiritual:Pozitia a 3-a este ocupata de Massive Attack - Unfinished Sympathy, zice`se ca obtii orgasm rapid:Urmatoarea pozitie pe podium e detinuta de orgasmul pasional alaturi de No Doubt - Bathwater:In fine, campionii campionilor cu orgasmul suprem, Chicane - Saltwater:Fetelor, testati si spuneti de e asa o` ba` acilea in comentarii. Ce pot sa va spun eu e ca la barbati melodiile nu au niciun efect orgasmic.... :))

5 comentarii:

Daniela spunea...

Nu mai stiu ce sa faca oamenii astia. :)) Ce melodii pot obtine orgasmul la femei! :)) Nu stiam ca o melodie poate provoca asta.

Marius spunea...

De acord.. nu am gasit pana acum vreo melodie care sa imi provoac un orgasm :))

Iulian spunea...

Cred ca femeile sunt mult prea emancipate :)

Dzan spunea...

Poate daca le pui pe woofer si dai la maxim le provoaca orgasm:))

Edi spunea...

Nu cred ca incercau sa accentueze "orgasmul la femei" ci sa vanda un produs prin videoclipuri cat mai incitante care ar putea atrage (indiferent de sex).

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România