luni, iulie 18, 2011

Program Zilele Hunedoarei 2011


UPDATE:
Imagini, poze, clipuri, filme de la Zilele Hunedoarei 2011!
Pentru imagini noi, reveniti in scurt timp pe Recomandarea Zilei - cea mai bogata colectie de clipuri si imagini de la Zilele Hunedoarei, an de an. Voi adauga constant, timp de cateva zile noi clipuri si poze...

3 zile de magie la Hunedoara in imagini pe Recomandarea Zilei, mai jos....! A 3-a zi de sarbatoare in municipiul Hunedoara s-a desfasurat fara incidente conform programului.... Seara s-a incheiat cu un magnific foc de artificii pe care-l vedem si noi mai jos in diverse ipostaze. De asemenea voi adauga pe parcursul acestei zile si nu numai, noi imagini si poze de la Zilele Municipiului Hunedoara 2011.









Ansamblul profesionist Hategana a revenit pe scena duminica, in ultima zi a serbarilor orasului, alaturi de ,,artileria grea,,: Viorica Brandusan Lupo



Alex Velea prompt pentru recital...



Deepcentral a fost dezamagirea zilelor Hunedoarei... parerea mea.



Colaj foto cu momentele principale ale celei de-a treia zi:



Si a doua zi(sambata) a fost plina de lume buna dornica de distractie si de invitati care mai de care mai.... Voi care ati fost prezenti, cum i-ati perceput?







Adnana Olariu - recital Zilele Municipiului Hunedoara 2011





Haiducii... cu o mireasa furata de la nunta...



Riff la Zilele Hunedoarei 2011...



Am avut parte si de mici accidente in etapa de Raliu de sambata de la Hunedoara:



Campionatul National de Circuit Viteza Urbam Hunedoara 2011 in imagini:





Ce ofera anul acesta sarbatoarea municipiului? Sunteti in aceste mici clipuri?









Anul trecut a batut actualul an in privinta jocurilor distractive. Anul acesta nu au mai venit vreo 2-3 masinarii gigant ce ofereau doza de adrenalina hunedorenilor. In 2011 in schimb au aparut 2 chestii noi care... cel putin una a prins de minune... vedem si noi daca in momentul inregistrarii clipului erati si voi pe acolo....



Atractia serbarilor:



A doua zi a adus la serbare numerosi tineri si tinere din intreg judetul. O parte numeroasa din acestia ii putem, vedea in colajul de fotografii ce urmeaza:



Invitatii speciali in materie de folclor ai primei zile(vineri) din festival, Asociatia Culturala Stefan Stefu si ECKA din Serbia, cu jocuri traditionale si cantece populare:



O parte din spectacolul oferit de formatia Hategana din Hunedoara:









Paradigma cu follow me...



Si chiar mai mult de atat...



Celia printre hunedorenii de la serbare....





Haideti sa vedem daca va regasiti si voi in colajul urmator de fotografii realizate in prima zi a aniversarii orasului. Pe finalul colajului, poze cu Puya de la aniversarea lui serbata pe scena Zilelor Hunedoarei.



Prima seara a fost incheiata magistral de Puya (Dragos Gardescu) aflat intr-o forma de zile mari cu prilejul zilei lui de nastere. In ziua recitalului a implinit 32 de ani. La Multi Ani Puya si multumim de show-ul extraordinar de la Hunedoara!
Fragment din concertul sustinut vineri seara la Zilele Hunedoarei...





In scurt timp noi poze si clipuri de la Zilele Hunedoarei!


PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI HUNEDOARA 2011

JOI 21.07.2011
ora 18.00 - CASTELUL CORVINILOR HUNEDOARA - INTALNIRE CU CETATENII DE ONOARE AI MUNICIPIULUI

VINERI 22.07.2011
ora 19.00 - 22.30      - ANSAMBLUL ARTISTIC HAŢEGANA - ADRIAN ZSELNYAN, VASILE ENEA,
                                       MARIAN LUPO

                                  SOLIŞTI: CRISTINA DAVID, MARIA VERONICA DUMITRESCU, CORINA TRIF,
                                  LAVINIA ZSELNYAN, ANCUŢA ZSELNYAN, ANA MARIA DRAGOTA,
                                  BIANCA IACOBONI, NICU OPRIŞ
                                  MOMENTE VESELE - ALEXANDRU MUNTEANU
                                  INVITAŢI - CARMEN DANIELA MUNTEAN, ALISIA TOMA, CRISTIAN FODOR,
                                  VALENTIN TĂNASE, ROXANA BORZA RĂDOANE
                                  INVITAŢI SPECIALI - ANSAMBLUL ASOCIAŢIEI CULTURALE „ŞTEFAN ŞTEFU"
                                  ECKA - SERBIA
ora 22.30                   - PUYA

SÂMBĂTĂ 23.07.2011
ora 9.00 - 13.00       - CONCURS CARTING - MARELE PREMIU AL HUNEDOAREI (zona Rusca)
ora 12.00                  - VERNISAJ PICTURĂ - GALERIA DE ARTĂ
ora 14.00- 18.00     - RALIU - CIRCUIT VITEZĂ URBAN - ETAPA III (zona Rusca)
ora 17.00                  - LANSARE DE CARTE - GALERIA DE ARTĂ
ora 19.00 - 19.45    - TRUPA „LA FIESTA",
                                     TRUPA „RILAID",
                                     TRUPA „CAFE LATINO"
                                     SOLISTĂ: ADNANA OLARIU
ora 19.45 - 21.00     - GREEN BAND
ora 21.00 - 22.00     - PARADIGMA
ora 22.00 -23.00      - CELIA
ora 23.00 - 24.00     - C.R.B.L. "CEREBEL"

DUMINICA 24.07.2011
ora 9.30 - 10.00       - CONCURS DE CĂRUCIOARE - AS.HANDICAPAŢI NEUROMOTORI
                                      HUNEDOARA (zona Rusca)
ora 10.00 - 16.00     - RALIU CIRCUIT VITEZĂ URBAN ETAPA IV (zona Rusca)
ora 19.00- 21.00      - FORMAŢIA „CORVIN GRUP\\\"
                                   - SOLIŞTI: REMUS TALFEŞ, REMUS MAICAN
                                   - ANSAMBLUL HAŢEGANA -
                                    SOLISTI: VALENTIN BULAI , MARIANA SUCIU, VIORICA BRANDUŞAN LUPO,
                                  - INVITAT: CIPRIAN ROMAN
ora 21.00 - 22.00    - FORMAŢIA RIFF
ora 22.00 - 23.00    - ALEX VELEA
ora 23.00 - 24.00    - DEEPCENTRAL

FOCURI DE ARTIFICII

Hunedoara va gazdui la finalul săptămanii, in zilele de 23 si 24 iulie, etapele III si IV ale Campionatului National de Circuit Viteza Urban 2011. Competitia este organizata de Comisiile Judetene de Automobilism si Karting ale filialelor ACR din judetele Hunedoara si Timis cu ocazia Zilelor Hunedoarei.
Patru clase de concurs
Intrecerile se vor desfasura in regim de circulatie inchisă pe un traseu de 2,3 kilometri, cuprins intre Union, Rusca si Gambrinus. Competitorii se vor intrece la patru clase diferentiate dupa varsta participantilor si puterea masinilor. La clasa juniori, au drept de participare sportivi intre 16 si 19 ani, absolventi sau cursanti ai unei scoli de pilotaj agreate, cu masini ce au o capacitate cilindrica de maximum 1600 cmc si putere maxima de 100 CP. La clasele 1 si 2, vor putea intra in concurs sportivi de peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimum un an, cu masini de pana la 1.600 cmc sau 2.000 cmc. Iar la clasa 3, au drept de participare sportivi de peste 20 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimum doi ani, cu automobile fara nici un fel de restrictie.
Pentru desfasurarea celor doua manse ale etapei a III-a, circulatia rutiera va fi inchisa, in centrul civic din Hunedoara, sambata, 23 iulie, intre orele 14.00 si 22.00. Pentru etapa a IV-a, circulatia va fi inchisa, duminica, 24 iulie, intre orele 10.00 si 18.00.

Primaria municipiului Hunedoara informeaza ca in perioada 23.07. - 24.07.2011 pe B-dul Dacia, portiunea cuprinsa intre B-dul Corvin si str. Avram Iancu (Gambrinus - sens giratoriu - Hotel Rusca - Union), se vor desfasura: Consurs Karting - Marele Premiu al Hunedoarei si Raliu - Circuit de viteza urban - etapele III si IV. Pentru acest motiv primaria adreseaza posesorilor de autoturisme din zona sa nu parcheze in aceasta zona incepand cu data de 23.07.2011, ora 7.00 pana pe 24.07.2011, ora 19.









-----------------------------------------------------------------


Zilele Municipiului Hunedoara  si Festivalul S.O.S. Castelul se apropie cu pasi repezi iar in aceste momente organizatorii definitiveaza desfasuratorul celor 4 zile dedicate zilei orasului, anul acesta avand nu 3 ci 4 zile de petreceri fara limite, din 21.07.2011 pana pe 24.07.2011; locatia de desfasurare a Zilelor Hunedoarei va fi aceeasi ca cea de anul trecut cand a fost un real succes, pe B-dul Dacia, portiunea cuprinsa intre strada Avram Iancu - intersesctia Union unde va fi scena evenimentului si strada Mihai Viteazu, intersectia fostului supermarket Artima, Carrefour Express.
Festivalul SOS Castelul se va desfasura si el anul acesta tot pe parcursul a 5 zile, intreaga manifestare cultural-artistica desfasurandu-se in curtea interioara a castelului Corvinilor si in perimetrul Castelului de la Hunedoara.

Aici pe Recomandarea Zilei veti afla programul manifestarilor dar si amanunte picante din culise, veti vedea imagini si fotografii de la eveniment asa cum v-am obisnuit an de an.

Pana una alta Primaria Municipiului Hunedoara, roaga toti cetatenii ce isi parcheaza in mod obisnuit masinile pe acea portiune a B-dului Dacia, ca din 19 iulie ora 20:00 pana pe 25 iulie sa gaseasca alt loc de parcare a masinilor, lasand astfel carosabilul liber in vederea amplasarii micilor comercianti si a teraselor care vor fumega de la gratarele incinse cu mici, pulpe, carnati si alte carnuri speciale..... Ce vom mai savura la Zilele Hunedoarei!? Muzica buna... sper, kurtos, porumb, focuri de artificii, vom avea nelipsitele jocuri si sper sa nu... poneii aceia negriciosi, nespalati... ce-ti iau 5 lei la tura si care-ti umple odrasla de jigareala din abundenta... Voi ce va mai doriti sa fie la eveniment ca vorba aia, odata`n an e Ziua Hunedoarei si petrecem 3 zile si 3 nopti cu ocazia asta?!

19 comentarii:

Daniela spunea...

Zilele orasului Tulcea sunt in luna august pe la inceputul lunii. Sunt curioasa sa vad cine o sa concerteze in zilele astea...

Ady spunea...

Din lista invitatilor pare c-au avut buget de criza anul asta...

Mic Alexandru spunea...

Cu doar 350.000 lei nu se prea pot face mari lucruri... Oricum organizatorii nu au anuntat nimic despre programul festivalului ce se organizeaza concomitent cu Zilele Hunedoarei, si-anume S.O.S. Castelul

Evelina spunea...

Cred ca e frumos la voi la Hunedoara. :D

Mic Alexandru spunea...

Da este... te invitam si pe tine! ;)

iuliana spunea...

hm. nimic interesant. cred ca nu se merita sa merg pana acolo. intrebare: despre ce lansare de carte este vorba? cine? ce? cum? de ce?

Anonim spunea...

super tare program destul de frumos

Anonim spunea...

fain dar se putea si mai bn

Mic Alexandru spunea...

De banii astia(bugetul alocat) parca e totusi prea bine... ;)

Mic Alexandru spunea...

Puya a fost aseara profi...

Anonim spunea...

dwaaa ce fain o fost:X

Friv spunea...

Aceaşi atmosfera ca şi la zilele Iaşului.

Anonim spunea...

Din pacate aceeasi tiganie ca in fiecare an, cit despre Puya, jalnic, voce deloc, basi dati la maxim si cam atit.

corina spunea...

foarte frumos programul...la mine in oras(Giurgiu) dureaza doar o zi si de obicei aduc cele mai ieftine trupe...

Minerva spunea...

I'm sure everybody had a lot of fun! I love attending events like this and I am a sucker of rock concerts! :D I'd definitely enjoy if I was there. :D

Mic Alexandru spunea...

Yes but you were not... :D

Anonim spunea...

au fostt foarte buni dansatori ansamblului Hategana ii felicit din toata inma mea

Anonim spunea...

frumosi si talentati,ansamblul folcloric Hategana va asteptam si la anu ...

Laurentiu Iancu spunea...

Un articol pe cinste. Apreciez munca pentru asemenea articol. Mi-au plactu mult cei din Hategana, chiar am urmarit cu placere video-ul lor.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România