miercuri, iunie 08, 2011

Recomandarea Zilei: Unde facem un RCA Ieftin?!

Azi la Recomandarea Zilei mi-am propus sa aflu si de la voi, unde ati incheiat polita RCA si cat v-a costat? Deasemenea daca ati facut vreodata asigurari medicale sau de transport, plus cat ati dat pe... si cu cine ati incheiat, asigurarea locuintei?

Personal astazi am sa ma opresc la 2 site-uri ce ofera astfel de asigurari: rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro

RCA Ieftin te intampina de cum accesezi site-ul cu o oferta speciala. Practic iti propune reinnoirea RCA-ului sau achizitionarea unei noi polite RCA prin intermediu rca-ieftin.ro, garantat la cel mai bun pret din Romania. Ai in plus sansa de a castiga un televizor Full HD LED cu diagonala de 101 centimetri.
De retinut ca odata achzitionata online polita de asigurare, aceasta iti ajunge acasa sau oriunde doresti tu, gratis fara niciun comision daca esti din Bucuresti sau din oricare alt oras
important al tarii.

Site-ul a fost lansat in 2006 si are in prezent peste 60 de tineri pasionati in domeniu ce cauta pentru orice client, cele mai bune oferte de asigurare RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Navigarea pe site e simpla iar informatiile prezentate sunt pe intelesul tuturor astfel ca o lecturare a lui se poate face de catre oricine extrem de simplu.
Ce mi-a placut la ei e faptul ca au curajul sa afirme ca ofera garantat cel mai mic pret la asigurari. Ei bine nu se opresc doar aici, tot ei sunt dispusi sa plateasca diferenta de pret pentru politele luate de la ei daca respectivele polite exista in alta parte cu pret de vanzare mai mic.
Jos palaria, bravo lor!

Asigurari de locuinta este al doilea site pe care mi-am propus azi sa vi-l prezint.
Destul de primitor si rapid la accesare, site-ul ofera pe langa asigurarile RCA si asigurari de locuinte, medicale, PAD plus - impotriva dezastrelor naturale sau CMR pentru transport intern si international.

Stim cu totii ca suntem obligati sa ne asiguram locuinta, ei bine asigurarea obligatorie PAD ce costa maxim 20 de euro asigura casa in caz de inundatie, cutremur, alunecari de teren avand o suma asigurata de maxim 20 000 de euro. In plus puteti opta pentru o asigurare completa a locuintei, ACL ce acopera daunele provocate de cutremur, incendiu, trasnet, explozie, prabusirea aparatelor de zbor, coliziunea unui vehicul si multe altele  avand suma asigurata dupa dorinta, chiar pana la valoarea reala a locuintei.

Pe ambele site-uri se poate cumpara direct online prin plata cu cardul.
Pentru orice detalii suplimentare personalul site-urilor mentionate va sta la dispozitie telefonic sau online pentru a va raspunde tuturor intrebarilor.

1 comentarii:

alex spunea...

Interesant si folositor acest articol..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România