marți, iunie 28, 2011

Noutati Recomandarea Zilei

Dupa cum stiti, ieri Google a realocat pagerank-uri tuturor site-urilor de pe Pamant. Unele au crescut, altele au scazut... Recomandarea Zilei si-a pastrat PR4 iar ca noutate... o sumedenie de subpagini ale acestui site au primit pagerank 1, 2 sau 3.

In aceste conditii in noaptea ce a trecut am respectat intelegerea avuta cu toti partenerii de link exchange. Foarte multe site-uri au ajuns pe prima pagina Recomandarea Zilei deoarece au crescut in pagerank ajungand la minim 3, conditie principala pentru a ajunge in Homepage. Totodata am reorganizat linkurile cu pagerank mai mic de 3, in pagina dedicata.
Multumesc pentru onestitate si fidelitate celor ce au respectat asemeni mie, conditiile intelegerii iar celorlalti nu pot decat sa le spun... sanatate si adio! :):)

Cum am asteptat acest moment al alocarii pagerank-urilor, pot linistit de acum incolo sa aduc modificari majore site-ului. Pana acum modificarile au fost minore pentru a nu afecta prea mult indexarea google care oricum a avut de suferit dar aceste modificari au pregatit terenul noii teme care sper sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi cititori de Recomandarea Zilei.

Pentru scurt timp inscrierile in Directorul Web Recomandarea Zilei au fost suspendate pentru a putea organiza noul Director WEB. Dupa lansare fiecare va gasi modalitatea dorita de inscriere.

Si tot pentru optimizare am achizitionat de ceva vreme, domeniile: www.recomandarea-zilei.ro si www.recomandareazilei.ro

Mai am si alte proiecte in derulare pe care doresc sa vi le prezint pe scurt. Mai intai doresc sa va prezint site-ul VoIP Reseller Romania unde puteti afla detalii despre cum sa sunati GRATIS pe fix sau cat mai ieftin posibil pe mobil, din Romania in Romania si din... sau in orice alta tara de pe Mapamond.

In fine, pentru moment am sa ma opresc la un alt proiect personal, Romania Host Net - Sursa ta de Hosting!. Prin Romania Host Net puteti lua gazduire WEB la cel mai mic pret din Romania, garantat! Preturile prezentate sunt unele promotionale iar timpul de care va puteti bucura de ele este limitat. Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de hosting ieftin atunci comandati de la Romania-Host.net

Echipa - Recomandarea Zilei

3 comentarii:

Silviana Tomcescu spunea...

Sunt pentru prima data pe site si pot spune ca-mi place. Materiale foarte placute gasesc aici. Spor!

Mic Alexandru spunea...

Multumsc Silviana si te mai astept!

Flavia Gionsicu spunea...

Faci treaba buna pe Internet, felicitari pentru asta.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România