miercuri, iunie 01, 2011

Cand vor fi Zilele Municipiului Hunedoara 2011 (Zilele Hunedoarei) si Festivalul SOS Castelul?!

UPDATE:
PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI HUNEDOARA 2011

Iata ca a mai trecut un an iar cele 3 zile magnifice asteptate de toti hunedorenii pentru a sarbatori... se apropie!

Primaria Municipiului Hunedoara a anuntat data oficiala de desfasurare pentru Zilele Hunedoarei. Manifestatia de aniversare va avea loc in zilele de 22, 23 si 24 Iulie 2011 iar cea dedicata Castelului Corvinilor si anume Festivalul SOS Castelul va debuta cu 2 zile mai devreme, din 20 iulie si se va incheia odata cu Zilele Municipiului Hunedoara adica pe 24 Iulie seara.

E clar ca inca nu se stie cine va canta de Ziua Hunedoarei si totodata ce alti invitati vor fi prezenti la acest eveniment dar si la cel dedicat castelului hunedorean, deocamdata alesii locali au dezbatut ieri pe ordinea de zi, suma ce o vor aloca pentru aceste 2 evenimente, fix 100.000 lei.
Suma de 100.000 de lei a fost aprobata de toti consilierii locali, aflati ieri in legislativul consiliului local al Primariei Municipiului Hunedoara.
Daca anul trecut suma alocata evenimentului a fost diminuata fata de anul 2009 cu 20% aceasta fiind de doar 350.000 lei, anul acesta ce mai putem spera si spune cand bugetul este de doar 100.000 lei?! Vremuri de criza... Mai mult ca sigur doar cu acest buget, calitatea invitatilor va fi si mai scazuta ca anul trecut. Nu-i nimic, sa curga berea si sa vina micii dar daca si bugetul cetatenilor alocat pentru a fi cheltuit a scazut sau s-a diminuat datorita lipsei dorintei de a participa la manifestare?! Cum altcumva cand nu sunt invitati de renume ca doar aceia vin pe bani grei si nu pe mici si bere... :)) Sau probabil ma insel, saracia ii face pe oameni sa-si cheltuie din casa si ultimii banuti la asemenea manifestari ca doar trebuie sa ne inecam amarul in alcool si in mici! In rest e buna si muzica data de un DJ......

In mare... stim ca in fiecare an, ca la aniversarea „Zilei Municipiului Hunedoara“ si a Festivalului „S.O.S. Castelul” se vor desfasura o serie de manifestari culturale, artistice/sportive si nu numai. La evenimente vor participa ansambluri folclorice profesioniste, cantareti consacrati de muzica populara, interpreti de muzica usoara renumiti, precum si concursuri de inot, karting sau dans modern. In plus la Castel vor fi invitate trupe ce vor repune in scena traditii medievale.

Cel mai probabil, locul de desfasurare va fi acelasi ca anul trecut si asta datorita succesului organizatoric pe care l-a avut acest eveniment dedicat tuturor hunedorenilor dornici sa petreaca de ziua lor. Bulevardul dintre intersectia Union si intersectia fostului Artima-Carrefour va fi si anul acesta neincapator iar terasele pline cu bere si mici plus micii comercianti se vor aseza in sir indian de-o parte si de alta a magistralei.

Voi reveni cu detalii pe masura ce acestea vor fi disponibile!

7 comentarii:

Anonim spunea...

De`abia astept.8-}

Anonim spunea...

cine va canta de zile hunedori???

Mic Alexandru spunea...

Inca nu s-a anuntat oficial, exista doar speculatii...
Oricum la bugetul mic alocat de catre primarie nu se prea pot aduce cine stie ce trupe. Speram sa existe sponsorizari numeroase pentru a mari bugetul festivalului...

Anonim spunea...

si ce spun speculatiile ?

Anonim spunea...

eu vreau sa vina Alex Velea..ca nu a fost niciodata

Anonim spunea...

vineri de la ora 22:30 canta puya..............sambata de la ora 22-23 canta celia....sid e la ora 23pana la ora 00 canta C.R.B.L cerebel............SI duminica de la oreel 22 pana l;a ora 23 canta ALEX VELEA....si de la ora 23 pana la ora 00 va canta DEEPCENTRAL

NARUTO spunea...

frumoasa treaba ...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România