joi, mai 19, 2011

Recomandarea Zilei - PWUPS 650VA AA01

Probabil va veti intreba ce e PWUPS-650VA-AA01?!
O intrebare fireasca mai ales ca cititorii fideli de Recomandarea Zilei se asteptau de la rubrica aceasta la o altfel de continuare in titlul articolului.

Ca sa intelegeti, fac mai intai o scurta introducere. Personal din cauza socurilor de curent am avut de suferit de nenumarate ori. Din aceasta cauza am ajuns odata sa nu-mi mai pot recupera datele de pe un HDD de 500GB cu poze si filme de familie....o avere sentimentala pierduta din pacate.... N-am umblat prin tribunale si nici n-am hartuit compania distribuitoare de electricitate desi trebuia dar atunci am promis ca imi voi lua masuri de precautie. Acum a venit timpul si pentru asa ceva!
Ei bine, pentru a preintampina astfel de situatii a aparut PWUPS-650VA-AA01, un UPS revolutionar ce ofera protectie la supratensiune sau suprasarcina. Echipamentul dispune de 6 prize schuko ce asigura toate concomitent protectie continua la supratensiune sau suprasarcina.

Si asta nu e tot! Echipamentul PWUPS-650VA-AA01 asigura pe 3 prize din cele 6
, functionarea pe mai departe a echipamentelor conectate la dispozitiv chiar daca exista o pana de curent, avarie, etc si asta datorita unui acumulator care iti asigura timpul necesar sa salvezi datele importante daca esti spre exemplu la calculator. Timpul de raspuns, adica timpul in care trece de pe alimentare continua pe acumulatorul fara plumb si acid, este de mai putin de 4 ms, un timp extrem de mic, insesizabil pentru un calculator cu alte cuvinte acesta nu se va stinge daca se va lua curentul... Folosind acest echipament, alimentarea va trece automat pe acumulator, disponibil pentru maxim 10-15 minute, mai mult decat suficient pentru a salva la calculator proiectele incepute si care fara acest echipament ar fi fost pierdute iar cu putin noroc poate revine curentul electric intre timp... si calculatorul nu ti se va opri absolut deloc.

Acest echipament functioneaza cu ajutorul unui microprocesor ce are un soft de management instalat prin intermediul unui port USB, asigura protectie la fulgere si fluctuatii de tensiune dar si protectii la supratensiuni pe liniile coaxiale sau de internet.
Daca majoritatea UPS-urilor ofera protectie si energie dupa ce din diferite motive e sistata furnizarea curentului electric, dispozitivul recomandat azi asigura in plus protectie atat pe liniile de cablu coaxial cat si pe cele de internet, lucru senzational!

Stiti ce mai este important pe langa calitatea acestui produs? Ca este oferit de o firma romaneasca 100%, cu renume atat in tara cat si in afara, si anume n`Joy marca inregistrata autohtona de produse IT, infiintata in anul 2006 si care reprezinta divizia de consumer a producatorul RPC.
Ei bine, cum eu de obicei achizitionez doar produse romanesti pentru ca asa ma incapatanez eu sa cred ca romanii mai fac si lucruri bune... probabil ca am sa ma gandesc la modul cel mai serios sa achizionez jucaria asta, care face toti banii.

Din pacate ma lovesc de o singura problema daca o pot numi asa, lipsa vreunui magazin in Hunedoara care comercializeaza asa ceva si unde as fi putut sa vad acest UPS, produsul fiind distribuit oficial numai in reteaua magazinelor Metro dar din fericire pentru mine si la magazinele online printre care PC Fun, PC Garage, Cel, Evomag si altele, magazine virtuale care ma vor salva dar unde din pacate nu voi putea vedea produsul decat dupa ce-mi va ajunge acasa...

Asadar oferta este diversificata si voi cumpara de la comerciantul online care are cel mai bun pret iar pentru asta voi apela din nou la bunul nostru prieten google. :)

2 comentarii:

Crina spunea...

Am auzit ca sunt bune chestiile astea.... Nu stiu nu ma pricep, merita sa cumpar una ca sa imi protejez calculatorul?!

Corina spunea...

Eu am un UPS si va spun ca merita sa aveti o scula in casa! Isi face treaba foarte bine, garantat!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România