duminică, aprilie 17, 2011

How to... sau cum sa scapam de hemoroizi!

Asta da problema serioasa.
Toata lumea zice ma doare`n cur de x problema, persoana sau faza. Radem noi, glumim dar problema nu e asa de amuzanta si simpla. Fereasca Cel de Sus de dureri in zona aia...

Durerile anale sunt dintre cele mai ciudate si mai sacaitoare dureri.
De ce apar?
Pai o cauza importanta e aparitia hemoroizilor, fie ei interni sau externi ce creaza un disconfort de nedescris, mai ales atunci cand sunt inflamati.
Cine sufera de hemoroizi stie cel mai bine despre ce vorbesc....
O buna parte a populatiei sufera de hemoroizi sau medical spus... insuficienta venoasa cronica, un defect genetic cu caracter ereditar.
Hemoroizii interni nu creaza durere dar se manifesta cand sunt inflamati prin sangerare la scaun, in schimb cei externi sunt durerosi, prezentand un disconfort total si deseori sangerare la scaun.
Practic nu poti avea hemoroizi externi fara hemoroizi interni si asta deoarece circulatia sangelui prin vasele de sange ce iriga rectul este ascendenta, de la exterior pana inspre inima.

Este foarte important ca hemoroizii sa fie descoperiti si tratati din timp pentru a nu ajunge la complicatii ce pot duce chiar si la cancer anorectal. Dupa depistarea lor fiecare clipa ce trece fara nicio reactie pentru a trata aceasta afectiune este defapt o batalie castigata de hemoroizi.
Constipatia ocupa un rol major in degradarea starii de sanatate din punct de vedere anorectal, tocmai de aceea e necesar sa fie luate masuri pentru a avea un scaun in limitele normale.

Daca e sa ne referim insa la tratamentele pentru hemoroizi putem spune usurati ca prevenirea ocupa un mare loc in tratarea hemoroizilor. In plus fata de trecut, astazi exista o mare diferenta de abordare in depistarea si tratarea acestor afectiuni.
Daca in trecut aproape totul se rezolva chirurgical, acum tehnologia moderna faciliteaza tratarea hemoroizilor foarte simplu.

TRATAMENT HEMOROIZI
Ce presupune un tratament de hemoroizi?!

Intr-o clinica de hemoroizi se trateaza pacientii suferinzi, exrem de eficient prin tehnici moderne.

In Romania o asemenea clinica este Proctoline, pionierul in tratarea afectiunilor anorectale, important... fara operatie!
Sunt 24 de ani de la aparitia primei clinici Proctoline in lume si 11 de cand a aparut in Romania, ajungand in ziua de azi la un numar de 11 filiale ale clinicii in tara noastra.

Majoritatea asa ziselor tratamente pentru hemoroizi gasite in farmacii nu fac nimic altceva decat sa amelioreze durerea si asta doar temporar. Practic niciuna din alifiile, cremele din farmacii nu trateaza cauza hemoroizilor ci doar efectul lor.
Proctoline asigura eficient tratarea hemoroizilor, marturie vie fiind numeroasele persoane ce au scapat de grija hemorizilor cu ajutorul acestei clinici de hemoroizi.
Asta e bine de stiut/retinut... pentru viitor in cazurile noastre sau... prezent pentru cei ce sufera deja de hemoroizi.


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

8 comentarii:

Corina spunea...

Bunicii mei s-au tratat la Clinica Proctoline si acum sunt mult mai bine.

Anonim spunea...

Si ai mei au ceva probleme din astea si au luat nu stiu ce tinctura de la farmacie si le-a trecut dar revin dupa un timp mai ales daca mananca ardei iute sau mancaruri picante. :D Astia fac sa dispara hemoroizii pentru totdeauna? :|

Ana spunea...

unde sunt clipuletele funny ? am ajuns la discutii medicale?

Mic Alexandru spunea...

Ana vor reveni cat de curand, deocamdata suntem in reoprganizare putin. Muncim la o noua Recomandarea Zilei care sper sa placa mult mai mult ca cea de pana acum. Si da... discutii medicale de ce nu!? E si asta o recomandare a zilei care nu trebuie trecuta cu vederea ca doar toti imbatranim incet dar sigur si poate vom avea problemele acestea medicale. E bine sa stii sa fii precaut.... :P

Daniel Cluj spunea...

Medicii care se ocupa de tratamentul hemoroizilor spun ca singura solutie este prin interventie chirurgicala, insa va spun din experienta ca cu putin mai multa miscare o alimentatie corespunzatoare si sofat cat mai putin se amelioreaza problema incat uiti de domnul doctor.Soferii sunt o categorie foarte predispusa.

Mic Alexandru spunea...

Da si nu doar ei. In general toti cei ce stau foarte mult pe sezut, adicatelea pe scaun, oriunde ar fi acesta, la birou, in masina...

Anonim spunea...

am luat PROCTO-GLIVENOL SI NU A ACUT NICI UN EFECT...

Unknown spunea...

Buna ziua,
Am avut si eu exact aceeasi problema. Am luat proctoline si nu a avut nici un efect. Apoi am incercat cu ceva tratamente naturiste. Acestea chiar au avut efectul scontat si astfel am scapat definitiv de hemoroizi. Pentru mai multe detalii puteti intra pe urmatorul site: http://hemostop.ro/ sau ma puteti contacta la numarul de telefon 0766512356.
Multa sanatate!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România