sâmbătă, aprilie 09, 2011

How to... sau cum sa nu fim prinsi de radar!

Categoric primul meu sfat e acela de a conduce prudent pe drumurile tarii care stim cu totii cum sunt si la cate pericole ne expun.
Dar daca totusi ai un drum bun, intins, liber si fara pericole ai putea sa te grabesti usor cu atentie.

Cei ce sunt soferi au simtit nu de putine ori pe propria piele, cum e sa te grabesti fara sa gandesti.
Hop tzop... cand ti-e lumea mai draga, apare brusc in fata si masina politiei rutiere cu radarul pe ea!
Scoate banu`... decarteaza... Asta nu e absolut deloc o economie ci mai degraba o gaura in buget ce putea fi evitata. Cum? Foarte simplu! Cumparand un detector radar.

E plina lumea de Detectoare radar dar nu toate sunt si eficiente.
Recent am descoperit un magazin online ce comercializeaza radare de ultima generatie ce trec si testul ultimelor radare instalate pe masinile politiei rutiere, asa numitele radare nedetectabile.
Toti soferii au fost ingrijorati odata cu aparitia acestora pentru ca se spunea despre ele ca sunt mai mult decat perfecte, insa acum s-a inventat si leac pentru ele.
Cu alte cuvinte antiradare performante ce depisteaza si noile radare ale politiei exista si pot fi cumparate la preturi bune.
De ce sa dai banii pe amenzi cand poti da banii pe un aparat ce te scuteste de cheltuieli suplimentare atat in tara cat si in strainatate!
Azi doresc sa va recomand modelele Yupiteru Supercat, pentu ca cei ce le-au testat si le-au achizitionat spun despre ele ca sunt cele mai bune detectoare radar existente la ora actuala pe piata.
Modelele acestea sunt de-a dreptul revolutionare si extrem de performante iar ca sa va convingeti, priviti o demonstratie live in trafic.








Detectoarele radar Yupiteru Supercat sunt extrem de eficiente in detectarea radarelor noi detinute de Politia Rutiera. Sunt usor de manevrat, functioneaza cu baterie chiar reincarcabila solar, ce dureaza foarte mult sau pot fi chiar alimentate la 12V de la bricheta auto.
Detectia este la 360 de grade adica va detecta semnalul radar si din spate, in plus raza de actiune este extinsa pana la 3 km in timp ce radarul politiei va v-a detecta autoturismul de la maxim 900 metri distanta si asta numai daca sunt conditii ideale, prin conditii ideale intelegand un relief bun, adica drum intins dar si conditii meteo excelente. In caz contrar radarele politiei vor bate mult mai putin de 900 de metri.

Cum sunt mai multe modele Yupiteru Supercat, banuiesc ca veti gasi un model care sa fie pe placul vostru atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al exigentelor de ordin tehnic sau de design.
Drum bun tuturor pe soselele patriei si nu numai....

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

15 comentarii:

J spunea...

Vorbesti acolo de antiradare... alea nu sunt ilegale?

Mic Alexandru spunea...

Nu.. Sunt 2 lucruri diferite, anti-radarele si detectoarele radar.
Anti-radarele sunt interzise prin lege pentru ca pot bruia sistemele de monitorizare a traficului. Insa detectoarele de radar care sunt in comert sunt permise de lege pentru ca au rol preventiv, cu atat mai mult cu cat politia oricum mediatizeaza prezenta in trafic a aparatelor radar.
Toata ziua auzim la radio, citim in ziare, pe net... unde sunt pozitionate radarele Politiei Rutiere. ;)

Alex spunea...

Sunt bune, știu. Și oricui i-ar prinde bine un detector de radare, dar, să îți dau un exemplu:
tata se întorcea de la servici, și avea 63 km/h!!!. Și l-au oprit și i-au dat amendă. Ce poți să mai faci?

J spunea...

Si atunci de ce ai in articol link catre "antiradare", cand de fapt sunt detectoare radar?

Mic Alexandru spunea...

E cu susta... :P
Pana sa devina populara terminologia lor, toata lumea vorbea de antiradare si nimeni de detectoare rada. Cand s-a pus problema legalitatii lor atunci s-a clasat in 2 categorii mari si late, antiradare si detectoare radar. :)
Din aceasta cauza pentru cei ce fac inca aceasta confuzie, materialul a fost structurat asa.... Stim cu totii ca sunt soferi care nu stiu sa citeasca sau nu cunosc regulile de circulatie, carnetul lor de conducere fiind luat prin circumstante dubioase si atunci ai pretentia ca ei atunci cand cauta asa ceva pe net sa dea ,,detectoare radar,,!? =))

Mic Alexandru spunea...

@Alex poti merge mai departe... Trebuia sa mearga prin tribunale daca s-a simtit nedreptatit... ;)

Dani spunea...

Cred că antiradarele sunt unele dintre cele mai bune accesorii pentru mașini:))

Dan spunea...

Sunt in perioada de studiu pentru un detector performant ( Yupiteru Supercat sau similar). Si cand zic perioada de studiu ma refer si la cele 90 zile de pauza permis auto. ( Dupa 1 an de procese si recursuri am primit permisul de stat acasa :-). Nu stiu daca un Yupiteru Supercat ar putea detecta si radarele folosite in sistem veioza ( asa m-au prins pe DN1 la Breaza - Nistoresti)

Mic Alexandru spunea...

Pai despre ele este vorba in material.... despre noile radar cum le spui tu, cu sistem veioza

Johnny spunea...

Chiar sunt curios sa vad cat de performante sunt aceste detectoare. Sa vedem daca merita... :D

Mic Alexandru spunea...

Sa ne dai si noua de veste... ;)

Ana spunea...

eu am auzit ca detectoarele astea noi de radar nu pot sa detecteze radarele de tip nou decat prea tarziu.

Alice spunea...

Radarele astea noi or fi nedetectabile, dar nu le folosesc politaii asa cum trebuie. Eu am un Beltronics si detectez radarele noi de la peste un kilometru. Ar trebui sa le tina intr-un standby si sa le activeze doar cand apare o masina pe care ei o considera ca ruland cu viteza f mare. In felul asta detectorul/soferul nu primeste semnalul decat prea tarziu pentru a mai reactiona.

andrew spunea...

mereu o sa iasa radare "nedetectabile", si normal ca o sa iasa si detectoare de radare "nedetectabile", dar la cum tine romanu' pasu cu tehnologia... :-j

Anonim spunea...

toate DETECTOARELE DE RADAR care receptioneaza semnale in BANDA K sunt capabile sa detecteze un RADAR NOU ASAZIS NEDETECTABIL atata timp cat nenea poliztaiul are radarul pornit...daca se afla la "panda" in modul stand-by detectorul il va simti dar probabil prea tarziu(daca nu esti tu tinta si esti mai in spatele tintei si ai detector pe masina vei frana la timp )

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România