vineri, martie 11, 2011

La Start cu Cooper

Iubitorii de hip-hop pot fi fericiti pentru ca vor avea ce asculta de acum incolo cateva editii la rubrica noastra de tinere talente, LA START.
La Start de drum se afla si Cooper, un tanar de 24 ani din Alba Iulia ce si-a propus sa devina o vedete incontestabila in lumea hip hop.
Adrian... Adi... lasa mereu impresia ca muzica il defineste, traind in continuu paradox cu ea de parca o iubeste.. o iubeste? Hmmm!! Se prea pare just acest fapt!!
Cel mai bine e sa-l lasam pe el sa se prezinte:
Nascut pe data de 18. 05. 87, aspirant la statutul de mc , de mic am cautat o cale sa fiu tot mai aproape de aceasta cultura hip-hop, fapt cu care ma mandresc azi, ca fiind membru fondator al blogului http://dubluh.blogspot.com/ , un blog cu si despre hip-hop.. Am inceput mai precis sa scriu si sa asez tobe si note pe paterne, acum vreo 8 ani, in prezent am reusit sa inchei cateva colaborari, cu oameni ca Kiddy din trupa yalla, Kalcedonik, Zellu, dj Flow, dj Tricks, etc. Tot in prezent ma mentin pe baricade, ca producator si vocal ( MC ).
De ceva timp am lansat un material de debut intitulat "Genesis" care poate fi descarcat de pe link-ul http://www.fileshare.ro/15553382457.6
Ascultam in cele ce urmeaza 2 din piesele lui dupa care ca de obicei, cititorul e suprem si decide, adica voteaza fiecare dupa cum considera ca i-a placut sau nu...

Cooper feat. Kalcedonik - Cugete-n Suflet



Cooper feat. Zellu - Man in the Mirrors (videoclip interzis minorilor)




Mult succes lui Cooper si speram ca si de acum incolo sa ne surprinda cu hip hop in stilu`i original.
Seria aparitiilor hip hop La Start nu se va opri aici. Fiti prin preajma pentru urmatoarea intalnire cu un nou debutant aici pe Recomandarea Zilei.
Nu uitati, ca si voi puteti fi La Start pe Recomandarea Zilei absolut gratis, cu o conditie, sa credeti ca aveti valoare! Asa ca nu ezitati sa folositi formularul de contact pentru a va anunta intentia de a aparea pe Recomandarea Zilei.

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu suna rau

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România