marți, martie 01, 2011

Concurs - Castiga bonuri valorice Sodexho Pass in valoare de 150 lei - Martie Aprilie 2011

Pe parcursul lunii MARTIE si APRILIE, acest mic concurs de fidelizare, va oferi un nou set de 40 de premii.
Primul sosit, primul servit... si tot asa, pana la epuizarea celor 40 de premii.
Premiile constau intr-un numar de 40 de invitatii pe care le voi trimite personal fiecarui castigator in parte.

In mailul de confirmare a invitatiei, veti gasi un link de confirmare-inscriere in panelul portalului cu sondaje/chestionare. Va inscrieti si tot ce trebuie sa faceti e sa raspundeti la intrebari, adica sa completati chestionare, in urma carora veti castiga puncte pe care le transformati ulterior in bani.

1 punct valorează 0.1 ron (1000 lei vechi).

Fiecare chestionar completat este cotat cu un anumit numar de puncte care va fi precizat de la bun inceput. In functie de durata si complexitatea sondajului puteti primi intre 15 şi 150 puncte pe sondaj/chestionar completat. Durata si lungimea chestionarului variaza de la un sondaj la altul, unele au durata de completare de doar 2-3 minute altele ajung la 15 minute. Cu cat este mai lung si mai complex cu atat e mai bine recompensat desi asta nu este o regula. Din propria experienta va pot spune ca sunt sondaje cu doar 7 intrebari, la care raspunzi intr-un minut si care sunt recompensate surprinzator cu multe puncte ce valoreaza bani la conversie.

Puteti aduna oricat de multe puncte doriti, cu alte cuvinte completati cate chestionare puteti si vreti! Participand la mai multe studii acumulati mai multe puncte. Aceste puncte pot fi ulterior transformate in bani.
De exemplu, 1500 de puncte reprezinta 150 RON.
Cand acumulati echivalentul a 150 lei puteti solicita sa vi se trimita tocul cu bonurile valorice in valoare totala de 150 lei.. Tocul cu bonurile valorice Sodexho Pass in valoare de 150 ron va fi trimis prin curierat rapid. Este important ca datele voastre de contact (adresa, localitate, numar de telefon) sa fie actualizate de fiecare data cand intervine vreo schimbare.

Pentru a intra in posesia unei invitatii din cele 40 existente, va trebui sa lasati un mesaj aici in care sa va exprimati dorinta de a intra in posesia uneia.

Nu uitati sa treceti si adresa de mail pentru a va putea trimite invitatia, daca doriti ca adresa voastra sa devina publica.
Pentru a evita citirea automata a adreselor de mail si eventualul spam ulterior in casutele voastre de mail, am sa va rog ca adresa de mail sa o scrieti inlocuind @ cu [a] ca in exemplul de mai jos:
exemplu[a]yahoo.com
Asa avem certitudinea ca adresa voastra de mail ajunge doar in mana oamenilor :)) nu si a botilor/robotilor informatici (spam bots) care stim cu totii de ce`s preocupati... si`anume de colectarea adreselor email.....

Ordinea comentariilor reprezinta ordinea in care voi trimite invitatiile.

Pentru cei ce nu doresc sa isi dezvaluie in public adresa de mail:
Ei vor posta aici mesajul rezervandu-si astfel locul pentru o invitatie iar mai apoi imi vor trimite adresa pe care doresc sa primeasca invitatia,
scriindu-mi un mail la:



Nu uitati sa imi mentionati numele cu care ati scris comentariul la acest subiect!

Expedierea invitatiilor o voi face imediat dupa postarea voastra sau dupa caz, la primirea mailului de la voi dar e posibil ca Portalul de sondaje sa va trimita invitatiile intr-un timp de pana la 10 zile.
In unele cazuri acest lucru se petrece in doar cateva minute, in altele in cateva ore sau mai rau... in cateva zile.
Verificati si in spam/junk e-mail pentru ca e posibil ca mailul cu invitatia sa va intre acolo!
Deci daca ati postat aici comentariu, fiti siguri ca o sa primiti invitatia, asteptati asadar cel mult 10 zile iar daca nu ati primit nicio invitatie in acest interval, reveniti si solicitati o noua invitatie!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

5 comentarii:

Roxana Trandafir spunea...

Eu sunt prima?Pai sa fiu atunci. :D

Daniela spunea...

doresc sa particip la acest concurs pentru ca este destul de interesant si imi place sa completez chestionare.

Mic Alexandru spunea...

Pai... amandoua, @Devoratoarea de Muzica si @Daniela, trebuie sa imi dati adresa de email ca sa va pot trimte invitatia. :)

Roxana Trandafir spunea...

Am trimis si mailul. :)

Mic Alexandru spunea...

Am trimis si eu invitatia...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România