joi, decembrie 23, 2010

IO CANTO - Romanian poll, Andreea Olariu sau Benedetta Caretta?

Acum ca s-au mai linistit apele... doresc sa aflu si opinia tuturor romanilor din lumea intreaga, vizitatori de Recomandarea Zilei.
Cine merita sa castige? Stiu... suna cam ciudata intrebarea atat timp cat raspunsul este logic, unul subiectiv dar sa incercam sa ne detasam de faptul ca Andreea este romanca... Priviti-o ca pe o straina, la fel ca pe Benedetta. Concursul Io Canto este unul dedicat tinerelor talente dar sa nu uitam ca se premiaza si piesele, interpretarea acestora si mai putin persoana. Ca in realitate nu e asa... e alta poveste, cu totii nu putem fi obiectivi intr`u totul.
Benedetta Caretta a castigat trofeul Io Canto din partea publicului telespectator iar Andreea Olariu premiul Bravo Bravissimo din partea juriului.
Bun si ca sa revin, am sa va prezint cele 2 domnisoare cu cele 2 piese participante in finala competitiei italiene Io Canto dupa care am sa va rog sa va exprimati optiunea de vot la sondajul de mai jos.
In cele din urma vom afla cui ar fi dat cititorii Recomandarea Zilei, trofeul Io Canto?!
Pentru a observa cat mai fidel vocea celor 2 concurente selectati in playerul youtube, calitatea audio-video HD... (nu alegeti varianta HD daca nu aveti internet de mare viteza)

Benedetta Caretta - Insieme (finale - Io Canto 2)Andreea Olariu - I surrender (finale - Io Canto 2)

Sunteti liberi sa si argumentati in comentarii votul vostru.

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

4 comentarii:

Anonim spunea...

Categoric Andreea... O baga sub radical.

Anonim spunea...

Categoric Andreea o surclaseaza din toate punctele de vedere pe Benedetta ...ca voce are o f mare intindere vocala si o tehnica aproape fara cusur ,prezenta scenica...nici nu mai este cazul. Benedetta nu are nimic din toate acestea ba dimpotriva are un tremolo defectuos ....urmariti toate evolutiile ei si imi veti da dreptate...toate ...sau aproape toate melodiile ei suna de parca ar recita o poezie ! Ma rog ...Andreea a fost la mana lor si cu toate acestea nu au avut ce-i face si i-au recunoscut valoarea !

Dorina spunea...

Si eu zic la fel, indiscutabil andreea este peste italianca din toate punctele de vedere.
Andreea sa nu fie trista pentru ca nu a luat premiul cel mare. Oricum va merge si ea in America.

Anonim spunea...

Nici nu-si avea rost un asemenea sondaj. E logic, Andreea, am votat-o chiar si aici in Italia.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România