marți, noiembrie 09, 2010

Ti Lascio Una Canzone - FINALA 10.11.2010

Update 11 Noiembrie 2010:

Din pacate decizia organizatorilor de a nu participa Madalina Lefter cu toate piesele cu care a castigat etapele anterioare la Ti Lascio Una Canzone, cred a defavorizat-o.
Madalina a luat doar premiul juriului si nu trofeul Ti Lascio Una Canzone.
Premiul a fost adjudecat conform televotului publicului, de catre Mattia Lever cu o piesa slaba (I giardini di Marzo) ce nu presupune din partea interpretului nicio calitate vocala... practic trebuia doar sa ai in voce o linie dreapta si doar atat. Avantajul acestei piese este ca e o piesa foarte populara in Italia, e romantica si probabil asa cum se stie, poporul italian este un romantic desavarsit.

Consider ca alta era situatia daca participa Madalina Lefter si cu piesa castigata in cea de-a 2-a etapa, My heart will go on. O piesa extrem de cunoscuta si care ii impulsiona pe italieni la vot mai mult ca sigur... mult mai mult fata de piesa interpretata de Matttia Lever. De vina pot fi si romanii din Italia care nu au votat-o indeajuns...
Din pacate nu pot decat sa banui ca organizatorii au cantarit foarte bine situatia si chiar daca toti au spus ca Madalina este revelatia competitiei probabil au considerat ca Trofeul Ti Lascio Una Canzone trebuie sa fie adjudecat de catre un copil cu sange italian.
Dura decizia atat timp cat Madalina lefter a fost cea mai buna dintre toti participantii.

Madalina in mod normal trebuie sa mearga mai departe pentru ca este pe drumul cel bun.
Concursul acesta pe care nu l-a castigat in totalitate mai mult ca sigur a facut-o sa fie mai buna si tot viitorul pe care il vad mult mai stralucit ca pana acum, este in fata ei.
Cu siguranta de Madalina Lefter vom mai auzi in viitor!

Voi posta si clipurile pieselor participante.

Dar mai intai piesa din concurs.

Madalina Lefter - IO VIVRO



Practic Madalina Lefter se pare ca a primit un contract de exclusivitate pe perioada nedeterminata cu televziunea italiana de stat RAI. Va fi scolita, platita, intretinuta de televiziunea italiana impreuna cu un parinte insotitor. O sa fie invitata sa cante in diverse emisiuni, cu diversi interpreti celebri din Italia si de peste hotare si practic rai-ul se va mandri ca Madalina este un produs original marca RAI. Personal preferam Canale5 Meediaset care a curtat-o.... dar nu mai conteaza!
Imi permit o remarca. Uite asa din cauza incapabilitatii statului roman de a pastra valorile in tara, Romania a mai pierdut o valoare.

Dupa interpretarea pieselor din finala conform voturilor publiculuia cele mai bune 3 piese au intrat din nou intr-o mini-finala. Cele 3 au fost:
Madalina Lefter - Io vivro senza te
Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi
Mattia Lever - I giardini di Marzo


Iata-l pe castigatorul trofeului....

Mattia Lever - I giardini di Marzo



Sa vedem si celelalte prezente in finala Ti Lascio Una Canzone.
Mai intai pe scurt....



Davide Rossi - Storia d'amore



Rita Ciccarone & Claudia Sciortino - Pensieri e parole



Anastasia Franco - Almeno tu nell'universo



Mattia Lever, Stefano Ricci & Giuseppe Santorsola - A te



Antonio Celestino & Claudia Catalano - In assenza di te



Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei ma se puoi (preferam sa castige Rita in loc de Mattia Lever)



Madalina Lefter - E poi




________________________________________________________
Miercurea aceasta Madalina Lefter, romanca din Iasi in varsta de doar 12 ani va concura in finala festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone, festival desfasurat in Italia si organizat de televiziunea de stat italiana, RaiUno.
Pe Rai 1 o vom vedea de la ora 22:10 in direct cu piesele calificate in finala competitiei alaturi de alte piese interpretate de Rita Ciccarone, finalista si ea... dar si alaturi de outsider-ul Mattia Lever. Il consider din start in afara concursului pentru ca ii lipsesc veleitatile artistico-interpretative pe care le are Madalina Lefter dar in parte... si contracandidata acesteia in mod direct, Rita Ciccarone.
Show-ul Ti Lascio Una Canzone este prezentat de celebra Antonella Clerici.

Iata mai jos lista pieselor finaliste, in ordinea castigarii etapelor.

  1. Madalina Lefter - E poi
  2. Madalina Lefter - My heart will go on
  3. Rita Ciccarone - Almeno tu nell'universo
  4. Rita Ciccarone & Claudia Sciortino - Pensieri e Parole
  5. Madalina Lefter - Io vivro senza te
  6. Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi
  7. Madalina Lefter - In assenza di te
  8. Mattia Lever - A te
  9. Mattia Lever - I giardini di Marzo


Ramaneti pe Recomandarea Zilei pentru update la subiect, informatii noi referitoare la aceasta ultima etapa dar si clipurile pieselor finaliste.

HAI MADALINA... ROMANIA E CU TINE!!!

Si un lucru foarte important, daca sunteti pe teritoriul Italiei, votati-o pe Madalina pe parcursul cantecelor din finala, miercuri 10 Noiembrie 2010.
Acum are nevoie Madalina, mai mult ca niciodata de toti romanii din Italia care pot vota pentru a castiga acest concurs-festival.
Madalina este cea mai buna si are cele mai multe sanse sa castige finala!
Ti Lascio una Canzone, ultima etapa, finala celei de-a 4-a editii, miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.
Succes maxim!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

15 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate lucrurile au fost aranjate incat chiar outsider-ul Mattia Lever sa castige. Cred ca cei de la Ti lascio una cazone si-au dat singuri cu firma in cap in urma acestei manipulari grosolane a voturilor reale ale publicului.

Mic Alexandru spunea...

Este foarte adevarat.
Nu am inghitit bine aceasta decizie.
Ce veleitati vocale are Mattia? Nu poate duce o vocaliza de la Do la Do fara sa falseze.
Poate fi si reala situatia pentru ca nu o data poporul italian m-a surprins in alegerile facute referitoare la muzica. Sunt cam ciudati ce e drept e drept iar Mattia a interpretat o piesa iubita in Italia fapt care cred ca l-a adus in postura de castigator. Pentru ca nu vreau sa cred ca nu a luat premiul doar pentru ca a fost ROMANCA.
Nu imi era la fel de ciuda de lua Rita... Ea are ceva voce si ureche muzicala dar Lever nu... nicidecum.
Una peste alta sa luam si partea pozitiva din concurs. Madalina i-a facut KO pe toti in etapele precedente, a devenit cunoscuta, a luat si premiul juriului deci e o recunoastere a calitatilor Madalinei din partea celor indreptatiti fata de public care e afon....

AA spunea...

Nici eu nu am inghitit prea bine situatia asta, m-am infuriat rau, la inceput am zis sa tac, sa nu comentez nimic dar nu pot sa suport aceasta NEDREPTATE. Eu vreau sa stiu de ce s-a luat decizia asta, cineva trebuie sa dea un raspuns! Regulamentul concursului este clar, intra in finala melodiile premiate prin televot, nu spune nimic de varianta renuntarii unor interpreti in favoarea altora, mi se pare absurd. Si apoi, unde este melodia ,,My heart will go on'', nu s-a amintit nimic de ea in finala! Sa fie vorba de rasism???

Anonim spunea...

Doamne ce frustrati sunteti, nu-i de mirare ca ne scuipa lumea prin Europa... Si mai aveti si o varsta. Sunt copii care merg sa cante de placere intr-o competitie, cui naiba ii pasa cine castiga. Va dau inca 100 de ani pana sa va treziti.

Mic Alexandru spunea...

Aha... tu faci parte din categoria celor care accepta sa fie cotropit si umilit de: otomani-turci, austro-ungari, nemti si mai nou... italieni.
Te lasam pe tine sa fii umilit prin Europa, noi o s ane luptam pentru dreptatea noastra si vom incerca din toate fortele sa ii umilim noi pe ei daca se ating de natia noastra de ROMANI.
Tu ai fost copil? Cum te-ai simti sufleteste daca ai fi furat asa pe fata? Ai simti cumva ca ti se naruie viitorul tau? Daca nu... atunci nu ai avut copilarie!

Anonim spunea...

Ce viitor i-a stricat? Crezi ca intotdeauna o emisiune iti face viitorul?
Cu talentul pe care il are poate sa faca orice... nu trebe sa castige niciun concurs.
Iti pot spune, in cunostinta de cauza, ca nicio casa de discuri serioasa nu se uita sa vada cate concursuri ai castigat. Te urmaresc ca rechinii si te exploateaza in acelasi fel.
Deci cu furatul pe fata... astea sunt teorii conspirative. De ex: organizezi o emisiune de genul asta in Romania, cu televot, cu toate chestiile astea... pe cine vei vota, un italian care canta bine sau un roman care canta mai putin bine? Intrebarea e retorica.
Plus ca la varsta ei sa se simta furata e mai putin probabil, cel putin cand aveam varsta ei, pentru mine conta participarea si mai putin aprecierea, sa nu mai punem faptul ca faceam pe mine de emotie. :))
Si cu natia noastra de ROMANI... vai s-amar. Nationalismul il avem doar in gusa nu si-n capusa.
Cat despre austro-ungari, sa vina, poate ne fac si noua turism, infrastructura, economie, educatie, etc.

Anonim spunea...

o saraca incurajati.o vedeti sa nu moara ce sa zic hai frate fite si figuri pe mine una ma durea in 14 asa si ce daca a castigat Mattia bv lui are voce frate nu o mai tot dadaciti pe aiai k na murit nimeni k na castigat ea;)

Mic Alexandru spunea...

Ce mari si tari suntem noi atunci cand ne semnam cu Anonim.....:|

Anonim spunea...

a? ieta care vorbeste ne unem si noi o pzoza cu un bebeluz si suntem cunoscuti :-? frumos
IDEEA E CA NU STIU CINE ESTI DE II TOT TII PARET MADALINEI , bun am inteles ca a'' a fost defavorizata'' , am urmarit emisiunea de la inceput pana la sfarsit si nu numai anul acesta, are voce de ce sa mint :d dar nu trebuia sa faceti atata tam-tam ca a pierdut e asta e :-? se mai intampla viata nu e rooz :d oricum are destui ''fanii'' prin romania decii BAFTA ;;)

Mic Alexandru spunea...

E normal sa tin cu romanii iar eu sunt eu... si nicidecum nu am vreo legatura cu Madalina cum nu am nici cu Andreea Olariu si alte tinere talente. Pe Recomandarea Zilei doar le-am promovat si am tinut cu aceste mici vedete in luptele lor internationale. Am gresit cu ceva?
Daca nu esti roman poti tine cu cine vrei... dar daca esti roman e musai sa fii de partea acestor tinere talente autentice cu atat mai mult cu cat au ce arata lumii intregi. Fetele astea au facut in Italia ceea ce nu au putut face in Romania, e o performanta care trebuie apreciata si nu apreciata doar ca o chestiune ca oricare alta pentru ca nu ajungi oricum... asa de sus cum au ajuns ele dar la capitolul asta doar ele sunt in masura sa vada sacrificiul facut pentru ca l-au simtit pe propria lor piele. Ceilalti pot vorbi verzi si uscate, sa critice, sa laude.... si chiar de lauda nu vor putea niciodata aprecia nici macar 10% sacrificiul facut de fete si atunci poti cere mai mult de la cei pesimisti care nu tin cu romanii?

Anonim spunea...

Ma deranjat simplu fapt ca stiti numai sa comentati, dramatizati etc. [si aici vorbesc la singural :)] , daca spun sa numai il vorbesti de urat pe ML inseamna ca nu tin cu romanii ? 8-| Einstein ;;)

Mic Alexandru spunea...

Boo... e prea tarziu ca sa iti dau o replica la ora asta! :D

Anonim spunea...

Ia vezi incearca acum ;;)

Mic Alexandru spunea...

Si totusi... WHO ARE YOU! pentru ca sub anonimat se pot spune si sustine multe. Arata-mi ca esti cineva....

daniel spunea...

http://fanclubbucurestimadalinalefter.webs.com/ http://fcb-madalina-ioanalefter.blogspot.com/ http://www.youtube.com/watch?v=kBQ-v4oHfP0 http://www.youtube.com/watch?v=ApdYFvo68lk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=XLIta74H2NE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VvWH3PYLiF4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ApdYFvo68lk&feature=related O urmaresc de multa vreme pe aceasta minune a muzicii romanesti. Nu mai am nici o indoiala ca ea este intr-adevar cea "aleasa" sa devina cea mai mare stea a muzicii noastre usoare, in tara si peste hotare. Ci o fetita simpla, curata si cu bun simt care ne lasa fara rasuflare de cate ori urca pe scena! Bravo Madalina. Asemenea performante le obtii doar daca esti printre "cei alesi". Sa dea D-zeu sa aveti putere toti cei implicati in aceasta frumoasa poveste de succes: Madalina, parintii, profesoara si toti cei ce o sustin. " FETITA-FENOMEN ” & “ FETITA MIRACOL ” / "VOCEA DE AUR" & " VOCEA MIRACOL " STELUTA ROMANIEI ,TU ESTI " MADALINA IOANA LEFTER ", te iubim ,ai o " VOCE DE INGER " ….Felicitari "MADALINA-IOANA LEFTER", parintilor tai si profesoarei tale. BRAVOOOOOO ! Ne mandrim si ne vom mandri cu tine si te vom sprijini si te vom sustine sa ajungi cat mai sus,daca se poate cel mai sus. FELICITARI & MULT NOROC,,

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România