joi, noiembrie 04, 2010

Recomandarea Zilei - 4 Noiembrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 9-a

Madalina Lefter in penultima etapa, runda, a festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone desfasurata in Italia miercuri 3 Noiembrie 2010, a cantat bine dar nu a luat niciun premiu. Probabil publicul a preferat ca in finala sa se lupte pentru titlu mai multi copii si sa nu fie scena anosta cu doar 2 copii talentati, Madalina si Rita. :)
Aseara a castigat Mattia Lever cu piesa, I giardini di Marzo.
Sa vedem asadar pentru miercurea viitoare, in data de 10 Noiembrie, care sunt piesele finaliste, in ordinea castigarii etapelor.

  1. Madalina Lefter - E poi
  2. Madalina Lefter - My heart will go on
  3. Rita Ciccarone - Almeno tu nell'universo
  4. Rita Ciccarone & Claudia Sciortino - Pensieri e Parole
  5. Madalina Lefter - Io vivro senza te
  6. Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi
  7. Madalina Lefter - In assenza di te
  8. Mattia Lever - A te
  9. Mattia Lever - I giardini di Marzo

In fine, vedem si piesa interpretata de Madalina aseara, o piesa a celebrei Mina.

Madalina Lefter - Non credereMadalina a mai avut o piesa celebra.... in afara concursului.

Alessandra Amoroso & Rita Ciccarone & Madalina Lefter - I'll be thereSi chiar o interpretare a piesei generic de festival.Iata si piesa castigatoare din cea de-a 9-a etapa a concursului.

Mattia Lever - I giardini di MarzoMiercuri seara este finala asadar, pe 10 Noiembrie 2010, tot pe Rai1 de la ora 22:10, ultima etapa a concursului Ti Lascio Una Canzone. Rai1 este transmis si pe cablu la noi in Romania de numeroase societati de televiziune prin cablu. Daca nu puteti la tv sa o urmariti pe Madalina atunci o puteti urmari pe internet, LIVE, pe site-ul televiziunii, aici sau urmarind ulterior inregistrarea integrala a emisiunii. Linkul acesta va duce spre ultima editie a festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone desfasurata pe 3 Noiembrie.

Iar daca sunteti pe teritoriul Italiei, nu uitati sa o votati pe Madalina pe parcursul cantecului din concurs miercuri 10 Noiembrie, in finala. Atunci va avea nevoie mai mult ca niciodata de romanii din Italia care pot vota pentru a castiga acest concurs. Va fi finala pe care Madalina are cele mai multe sanse sa o castige!
Ti Lascio una Canzone, ultima etapa din cea de-a 4-a editie, care este defapt finala competitiei, miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.

O asteptam joia viitoare pe Madalina acasa in Romania cu faimosul titlu!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România