sâmbătă, octombrie 23, 2010

Recomandarea Zilei - 23 Octombrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 6-a

Vineri seara s-a desfasurat o noua etapa din deja renumitul festival concurs IO CANTO desfasurat pe in Italia pe canalul Canale 5 Mediaset.
Andreea Olariu, una din favoritele competitiei si-a ales pentru aceasta etapa a concursului o pieasa grea interpretata bine dar se pare ca acest lucru n-a fost de ajuns pentru ca publicul si-a ales alti preferati.
Haideti sa o vedem:

Andreea Olariu - All at once



Cei ce doresc sa vada intreaga emisiune, pot accesa site-ul mediaset exact la emsiunea de vineri, aici, dupa reclamele aferente... :)

In fine, etapa a fost castigata din nou de Benedetta Caretta cu piesa Un anno d’amore. Benedetta alaturi de Andreea par a fi favoritele marelui titlu IO CANTO din 2010.

Benedetta Carreta - Un anno d'amore



Daca sunteti pe teritoriul Italiei nu uitati sa o votati pe Andreea Olariu pe parcursul cantecului din etapa de vineri 29 Octombrie 2010.
Io Canto, in fiecare vineri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Canale5 cu Andreea Olariu favorita.
Mult succes vineri inca de pe acum. Este putem spune, egalitate perfecta, atat Andreea cat si Benedetta au cate 3 etape castigate pana in prezent. Lupta devine din ce in ce mai stransa...
_______________________________________________________


Ei bine daca tot suntem la capitolul concursuri-competitii, zic sa ajutam o buna amica sa castige cel mai mare trofeu la competitia Prahoveanul Anului. Asa ca votati si acordati maximum de stele(5) la evaluare, aici.

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Mic Alexandru spunea...

Senzationala prestatie a avut Andreea Olariu in cea de-a 7-a etapa din 29 octombrie. A interpretat impecabil o piesa de exceptie, All by my self.
Voi reveni cu amanunte si chiar cu clipul piesei la Recomandarea Zilei

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România