joi, octombrie 28, 2010

Recomandarea Zilei - 28 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 8-a

Inca 2 etape si e... gata.
Ti Lascio Una Canzone se apropie cu pasi repezi de final.
Miercuri seara s-a desfasurat cea de-a 8-a etapa a celebrului festival concurs organizat de televiziunea italiana de stat, RAI.
Am vazut aseara pe RaiUno, una din cele mai bune etape de pana acum, in care romanca noastra Madalina Lefter a avut o prestatie de nota 10 dar n-a fost sa fie si preferata publicului telespectator in totalitate. N-a obtinut nimic, nici premiul juriului si dupa cum v-am spus... nici cel al telespectatorilor.
N-am regretat ca am urmarit pe parcursul a celor aproximativ 3 ore, spectacolul desarvarsit... pentru ca toti copii au incercat sa dea tot ce au putut pentru a se prezenta cat mai bine si a dovedi ca merita sa se califice in finala programata peste 2 saptamani.
Incepem prin a o vedea pe Madalina noastra cu o noua piesa preluata de la Georgia, dupa care aruncam cate o privire si asupra celorlalte piese...

Madalina Lefter - Di sole e d'azzurro




Vedem mai jos si piesa castigatoare in etapa de aseara, interpretata de un tanar italian de 14 ani. Chiar daca piesa pe care a interpretat-o Madalina era una foarte cunoscuta pe teritoriul Italiei, se pare ca piesa de mai jos este cel putin la concursul de fata, mai indragita de catre telespectatorii italiaeni.

Mattia Lever - A te



Vedem la final si o compilatie cu toate piesele intrate in concurs:



Pana in acest moment cand mai sunt doar 2 etape pana la finalul festivalului concurs, Madalina Lefter a castigat un numar de 4 etape cu piesele:
In assenza di te - etapa a 7-a
Io vivro senza te - etapa a 5-a
My heart will go on - etapa a 2-a
E poi - etapa a 1-a

In clasament este urmata de Rita Ciccarone cu un numar de 3 etape castigate:
Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi - etapa a 6-a
Rita alaturi de Claudia Sciortino - Pensieri e Parole - etapa a 4-a
Almeno tu nell'universo - etapa a 3-a

Si fireste, castigatorul ultimei etape, Mattia Lever cu piesa A te, in etapa a 8-a.

Miercuri seara, pe 3 Noiembrie 2010, tot pe Rai1 de la ora 22:10, se va desfasura penultima etapa a concursului Ti Lascio Una Canzone. Rai1 este transmis si pe cablu la noi in Romania de numeroase societati de televiziune prin cablu. Daca nu puteti la tv sa o urmariti pe Madalina atunci o puteti urmari si pe internet, LIVE, pe site-ul televiziunii, aici sau urmarind ulterior inregistrarea integrala a emisiunii. Linkul acesta va duce spre ultima editie a festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone.

Ca de obicei, daca sunteti pe teritoriul Italiei, nu uitati sa o votati pe Madalina pe parcursul cantecului din concurs.
Ti Lascio una Canzone, in fiecare miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.
Bafta spre titlu, Madalina!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România