vineri, octombrie 15, 2010

Recomandarea Zilei - 15 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 6-a

Madalina a cantat bine si etapa aceasta dar... iar n-a fost sa fie preferata publicului. Vedem mai jos cele mai importante momente ale celei de-a 6-a etapa a emisiunii-concurs Ti Lascio Una Canzone. Mai intai o vedem pe Madalina Lefter cu piesa intrata in concurs:

Madalina Lefter - Sono come tu mi vuoiMadalina a mai avut o piesa pe care a cantat-o in seara etapei, alaturi de revelatia Britain`s Got Talent, filipinezul Charlie Green alaturi de care a interpretat piesa legendarului Frank Sinatra, I've Got You Under My Skin

Charlie Green & Madalina Lefter - I've Got You Under My SkinO alta prezenta a avut-o Madalina alaturi de trupa POOH. De la minutul 6 secunda 40 o puteti vedea interpretand alaturi de ei si alti tineri o piesa in forta.Iata toate piesele intrate in concurs miercuri seara:Si fine, piesa ce a luat laurii etapei la Ti Lascio Una Canzone alaturi de o tanara de 14 ani pe care am mai avut-o invitata la Recomandarea Zilei pentru ca ea a mai castigat si alte etape.

Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi (frumoasa piesa, mai ales pentru cei romantici)Madalina Lefter intra din nou in concurs miercuri seara pe canalul Rai1 de la ora 22:10, canalul tv fiind transmis pe cablu in Romania de numeroase societati de televiziune prin cablu si deasemenea poate fi urmarita si pe internet pe site-ul televiziunii, atat live cat si in inregistrarea integrala a emisiunii selectand editia ce se doreste a fi urmarita. Linkul din urma este pentru editia de saptamana trecuta deci poate fi urmarita intreaga emisiune.
Si nu uitati daca sunteti pe teritoriul Italiei, sa o votati pe parcursul cantecului din concurs.
Ti Lascio una Canzone, in fiecare miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.
Iti tinem pumnii stransi, Madalina!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România