joi, octombrie 14, 2010

Noi Recorduri Mondiale!

Pentru azi am rezervat cateva recorduri care va vor lasa cu gura cascata.... O editie grandioasa asa ca faceti-va timp sa urmariti toate recordurile.
Mai intai de toate mergem in Noua Zeelanda, unde un tip fortos.. nu gluma, a reusit o performanta de invidiat.
E foarte adevarat ca noi toti admiram fata dar trebuie sa privim si performanta... O sa vedeti de ce zic asta. :))
Localnicul Steve Lousich a doborat recordul de ridicari cu bratele, stabilind nici mai mult nici mai putin de 121 de ridicari intr-un singur minut. Cu alte cuvinte o performanta de 2 ridicari pe secunda. Priviti:




Trecem acum in alta tara unde traieste unul din cei mai puternici oameni de pe Pamant.
Derek Boyer din Australia a intrat in cartea recordurilor cu urmatoarea performanta. A reusit sa traga peste 30 de metri unul din cele mai grele camioane de pe Pamant, este vorba de un colos incarcat de peste 51 de tone, Kenworth K104.



Urmeaza o proba incendiara, la propriu. Un record stabilit de elevetianul Hubertus Pascal Ackermann care a stins cu gura un numar de 78 de torte aprinse.



Revenim in Noua Zeelanda pentru a-l urmari pe Jonathan Macfarlane in actiune. Asadar un alt tip puternic ce a reusit cea mai tare performanta inscrisa in Cartea Recordurilor la aruncarea cu... masini de spalat. :)) Masinile de spalat au zburat din mainile lui la peste 4 metri.



O suita de performante mai maruntele dar demne de Cartea Recordurilor... Cele mai multe treceri prin cercuri de foc, cele mai lungi sarituri peste o masina, mai apoi un sofer de nota 10 cu cea mai buna parcare paralela dupa care vedem un chinez karateka ce sparge cele mai multe nuci (112) cu mana (dosu` palmei) intr-un singur minut.









Ramanem pe cealalta parte a Pamantului pentru a-l vedea pe Neozeelandezul Marc Ellis cum doboara un record mai special. Greu de explicat ce record a stabilit cu banda adeziva. Cert e ca si-a creat cu ea un mic suport de autosustinere. Priviti.. si sa nu radeti de el.



Si tot in Noua Zeelanda, un alt record ce va starni zambete pe fetele voastre. Stiti cine detine recordul mondial la alergare 100 metri garduri? Dar daca in loc de adidasi ar avea... labe de inot in picioare? Veronica Torr stie cel mai bine cum e cu labele de inot.... pentru ca ea a alergat distanta in mai putin de 20 de secunde.



Trecem acum la alt sport... basket, unde la moda e slam dunk-ul. Ei bine englezul Jordan Ramos a intrat in cartea recordurilor cu cea mai lunga saritura slam dunk, de 7 metri.



Ok, am inceput cu un record mondial din Noua Zeelanda si vom incheia cu altul tot din aceeasi tara, amuzant si acesta. Ce ziceti de un joc de Domino... cu oameni? 121 de oameni au fost doborati in parcarea unui supermarket din Auckland.



Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Cristi spunea...

Oameni cu adevarat puternici, mi-a placut primul video cu cele 121 de ridicari intr-un minut e nevoie de o adevarata forta pentru asa ceva.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România