sâmbătă, octombrie 30, 2010

HALLOWEEN pentru toti! Partea a 2-a

2 zile mai sunt pana la noaptea vampirilor...
Asa ca pregatirile sunt in toi. Cluburile se pregatesc de zor sa-si primeasca oaspeti care mai de care mai mascati intr-un fel de fel... de groaza. :)))
Oamenii de la tara dar nu numai, care au importat sarbatoarea pregatesc si ei la randul lor cate un bostan scobit la poarta si-o lumanare aprinsa in interiorul acestuia.
Eh... dar daca tot am vorbit de oameni mascati, daca inca nu v-ati gasit costumul de Halloween.. poate va dau o idee despre cum sa va costumati la Petrecerea de Halloween.Ii mai tineti minte pe cei din Happy Tree Friends? Mai toate serialele sunt morbide dar au realizat si cateva scenarii special de Halloween, 3 din acestea, cele mai privite, sunt prezente si pe Recomandarea Zilei in clipurile de mai jos.Privim si cateva farse memorabile de Halloween?!

Pe final, o animatie legata de conceperea unui dovleac-bostan de Halloween.Happy Halloween!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Cristi spunea...

Sa nu mai aud de halloween x(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România