vineri, iulie 09, 2010

Festivalul - concurs de muzica si dans "Tezaurul hunedorean"

Un comunicat asa cum a fost el transmis:

In perioada 14 – 15 august 2010 Asociatia pentru Integrarea Dezvoltarii Durabile (AIDD) va organiza la nivel judetean Festivalul – concurs de muzica si dans „Tezaurul hunedorean” ce va avea loc in orasul Simeria – Parcul Tineretului.
Organizarea evenimentului „Tezaurul hunedorean – festival de muzica si dans” este o ocazie deosebita pentru descoperirea si promovarea talentelor din judetul Hunedoara in domenii precum cantece si dansuri populare, dar si muzica usoara.
Castigatorii festivalului vor primi premii in bani, trofee si diplome. De asemenea, toti concurentii care participa la festival vor primi diplome de participare.
Detalii suplimentare puteti obtine la sediul AIDD din Simeria, jud. Hunedoara, Str. Libertatii nr. 4 sau la numarul de telefon/fax 0354 401 027, e-mail: office[a]aidd.ro

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

3 comentarii:

Vania spunea...

Am trecut Recomandarea zilei în blogroll...

Mic Alexandru spunea...

Mersi mult... Am trecut si eu Ioan Usca.

Self Wellness or Amega Wand technology spunea...

Music is very unique stress remedy in my soul and in my ears. Keeping me light and at ease for all intense happenings in my life!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România