marți, aprilie 06, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Pastila Zilnica de Ras revine cu alte faze funny si azi.
Se intampla live si este urmata de o criza de ras.... Ce faci ca sa te potolesti? Pai.... razi pana nu mai poti. Numai bine ne facem incalzirea... Priviti:Si tot LIVE... sau mai bine dati drumul la Meteo... :))Cel mai tare nickname, SuperSperm.... :))Umor negru cu HappyFish.... despre Teo Trandafir si candidatura ei...Cati oameni incap intr-o masina?La final, fete in actiune: :))Si apropos de fete... Ce faci cand mananci fasole batuta? Ei ash... nici chiar asa, nu te chiar caci pe tine dar pe aproape tot esti... :))Acelasi efect garantat si de la ouale de Paste... Ce parere are iepurasul?! :))Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România