vineri, aprilie 16, 2010

Jocul Zilei - Tunnel Rush

Daca stati bine cu hipnoza inseamna ca veti fi profesionisti la jocul de azi, Tunnel Rush - unul din cele mai jucate jocuri din lume la ora actuala, asadar un joc de top.
Un joc minunat inspirat de generatia Cartoon Network si care chiar daca vine din acea sfera a copilariei, poate fi jucat fara probleme de tot poporul, copii, parinti si bunici deopotriva.
Pentru a-l juca va trebuie putina dexteritate in a manevra sagetile de pe tastatura si doar atat. In rest mai trebuie sa luati bonusurile pentru a fi cu nava din ce in ce mai puternici si ulterior sa progresati la un alt nivel fara probleme. Ce anume trebuie sa luati veti citi in instructiuni....
Ce e important... games`ul de azi este captivant si de lucrul acesta va veti convinge apasand play... mai jos...Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare jocul asta.....

Dan spunea...

E favoritul copilului meu jocul asta, tre sa-l iau cu forta de la calculator:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România