joi, martie 11, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Noutatile zilnice sunt pe val si azi asa ca va propun sa va asezati confortabil si sa priviti selectiile funny pregatite pentru aceasta zi.
Idioti in actiune... incepem cu ceva de pe la noi.ps... politia rusa... poate! :)))O viata i s-a dus. Mai are 8... :))Ups...Se intampla live la un show televizat... Ghici ce face mascota?La intrecere cu fanfara... :))Cred ca faza urmatoare ar trebui facuta la fiecare colt de strada de pe la noi.... :))Cine mai doreste, cine mai pofteste, super promotii primeste... :)))Fiecare isi face meserie cum poate mai bine, asta se stie. Iar daca vorbim de nemti deja lucrurile devin cat se poate de serioase. Orice treaba facuta in stil nemtesc e capodopera... dupa cum se poate vedea mai jos! :) Un reporter incearca sa realizeze un interviu, scenariul presupune o gura de licoare bahica la inceput... dubla dupa dubla pana cand e KO. Neamtu` e lat si interviul nu mai are loc... :))))Pastila de azi se incheie cu o supercompilatie de ras. Incepem cu cele mai tari cazaturi, continuam cu caini dresati sa fure si alte animale funny + multe alte clipuri amuzante....Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

2 comentarii:

Lulubella spunea...

Incredibil de crezut cum pot fi unii oameni!

Mircea Alex spunea...

Asa-s ei... naturali.
Si dau de lucru unor oameni ca mine... care fac selectii cu ei.. :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România