miercuri, martie 03, 2010

Noi Recorduri Mondiale!

Asa cum v-am promis ieri, revin azi cu noi recorduri mondiale demne de urmarit.
Incepem sa vedem ce se poate face cu cartea de telefon din Franta.
Georges Christen din Luxemburg a rupt in 2, 28 de carti de telefon, fiecare avand nu mai putin de 1028 de pagini, in doar 2 minute.... Vedem si noi aceasta performanta:Oscar Olaria Paris si Mariano Macor Stopello, ambii din Spania au reusit prin metoda skandenberg sa traga un camion de 3,259.3 kg, greutate comparabila cu cea a unui elefant matur.Ceea ce veti vedea in urmatoarele minute nu poate fi realizat de oricine... doar de francezul Jules Gallais, care a intrat in Cartea Recordurilor cu 50 de intoarceri artistice in Kayakul lui. Priviti ce poate:Tot rotiri a reusit si un alt francez, Romaric Fath , cu BMX-ul de aceasta data in alte circumstante. 10 rotiri perfecte dupa cum urmeaza sa vedem:Ok si la final am sa va las cu englezul Jonas Bellander care timp de 13 minute si 47 de secunde a realizat duble cu mingea de golf, folosind crosele din acest sport.Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România