marți, martie 02, 2010

Noi Recorduri Mondiale!

Iata ca vin si noutatile in materie de recorduri mondiale.
Pentru azi am pregatit cateva clipuri edificatoare. Cartea Recordurilor include de curand si cea mai rapida rostogolire de masina la 360 de grade.
Jervis Manupenu, Jonny Mirza si Pete Hill, toti 3 din Marea Britanie au reusit aceasta performanta in putin peste 5 secunde. Privim si noi:Oriol Combarros Vilaseca din Spania a reusit nu mai putin de 20 de backflip-uri escaladand un perete vertical si asta in mai putin de un minut.Si tot cu efort fizic.... Jonas Källman din Suedia a trimis mingea de handbal de 8 ori in 30 de secunde in acelasi loc, lucru pentru care a intrat si el in Cartea Recordurilor.Ciudate sunt noile recorduri si e doar inceputul.
Ray Macaraeg din San Jose, California, USA a reusit sa faca 119 balonase de sapun in 30 secunde. Ati zice ca e posibil.. OK dar cu o tarantula in gura?! :))Credeti ca ati vazut totul? Va inselati... Iata un nou record... un porc care zboara. :))))))
Purcelusa Miss Piggy a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a sarit pe distanta de 3 metri si 31 de centimetri...Revin si maine cu noi recorduri mondiale asa ca va astept pe Recomandarea Zilei sa vedeti ce bariere au mai fost trecute.
Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România