marți, februarie 16, 2010

Recomandarea Zilei - 16 Februarie 2010!

Noutatile muzicale sunt putine azi dar de valoare si am sa va las sa le descoperiti mai jos, ascultandu-le/privindu-le. Incepem ca de obicei cu muzica noua romaneasca.

Roxy Rocks - Mr. RightMihai Traistariu – Je t’aime se poliglotizeaza Mihai... :)) una peste alta piesa este una preluata dar este interpretata superbMario Bischin - Special (Dj Mahay Remix)Alphabeat – Telephone/Bad Romance suna misto...DJ Jean - New Dutch Shuffle obsesiva....Mergem acum la finalul rubricii intr-o calatorie in timp, pana in anul 1995 pentru a asculta o alta piesa de baza pentru genul eurodance-eurohouse.

Masterboy - Feel the fireDaca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România