luni, februarie 01, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Cine pe cine sperie mai tare? Ziua de luni pe noi sau noi pe ea?! :)
Bun gasit la o noua pastila energizanta ce o sa va aduca... nu euforie ca lui Mutu ci buna dispozitie intr-o zi de luni, ca sa va mearga bine intreaga saptamana.
Ce avem nou in materie de fun pe internet de cand nu ne-am mai vazut? Sunt multe si tocmai de aceasta va invit ca inainte de a incepe lucrul, scoala sau ca in timpul servirii cafelei sa urmariti cateva clipuri funny. Asadar sa incepem... sa speriem ziua de luni daca tot am pornit de la ideea asta... :)))))Idioti in actiune:Ce ziceti de faza asta? Nu e mai rau la ei.... fata de ce e la noi! :))Spalam si niste geamuri... mai cu talent?Tragem linie si vedem ce a fost funny de funny in ianuarie, luna ce tocmai s-a terminat.Bonusul de final vine de la HappyFish. Te regasesti sau nu...!?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România