duminică, februarie 28, 2010

Legi stupide in SUA!

Uneori cand ai ajuns sa fii indestulat, cand ai curatat tara de infractori, cand in tara nu mai ai ce face... te apuci sa faci legi. Si nu orice legi, ci legi care fac inconjurul lumii si asta nu pentru ca ar fi din cale afara de bune ci pentru ca sunt unele din cele mai idioate, penibile, jenibile, stupide legi pe care le poate avea omul pe Pamant!
Astfel, azi dedic o mica parte acestor legi ciudate din America ce se aplica la ei in public, nu si in mediul privat. :) Ah.. stati linistiti, nu sunt singurele... :))))

In Oklahoma e ilegal sa te saruti pentru mai mult de 3 minute... :))) Asta da libertate.. parca si vad copoii cum stau langa un cuplu de indragostiti, filandu-i intr`una... cu cronometru in mana. O viata contracronometru, ce mai... :))

In Chicago-Illinois e ilegal sa iei masa intr-un restaurant cuprins de flacari... :)) Cat de idiot tre` sa fii ca sa fii atat de romantic luand masa cu foc in jurul tau.. :)))) Asta da iubire inflacarata-incendiara!

In Florida e impotriva legii ca o femeie sa primeasca de la prieten, iubit... un cadou, in costum de baie. :)) Asta`i buna, pai daca iubitul ii gaseste o scoica pe malul marii si i-o da cadou? Ca sa asculte marea nu de altceva... Sar politistii pe ea sa o aresteze? Cred ca legea asta e facuta pentru politisti... mai degraba! Ce placere pe ei sa aresteze o femeie in costum de baie. Ma intreb oare... legea se aplica si nudistelor? Daca da.. sa vezi atunci placere pe politisti si exces de zel cand aresteaza femei.. trec direct la perchezitie corporala. :)))

Si in fine.. In Utah.. asta le intrece pe toate si mai bine va las pe voi sa o descoperiti.... pe propria piele daca ajungeti acolo... :)))



Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Prea tare:))))))))))))))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România