marți, ianuarie 26, 2010

Recomandarea Zilei - 26 Ianuarie 2010

Muulta muzica noua si buna pentru inceput! Chiar destula de pe la noi... :)))

INNA - 10 minutesRoxy Rocks - Mr RightANCA BADIU - LOVE ME TONIGHTFLY PROJECT - MANDALABitza - Numele tăuXonia - Take the LeadDream City (Mike Diamondz and Tom Boxer) - Lift You Up...misto creatie!Vassy - HistoryMissy Crissy - Let your love outDavid Guetta ft. Novel – Hero2 remixuri la piese celebre in continuare.

Doodge & Viper feat. Tag Team - Whoomp! (Eric Chase Video Edit)Wamdue Project - King Of My Castle (Nicola Fasano & Steve Radio Mix)... piesa are o zi de la lansare si e super reusita!Wyclef Jean - Hold OnIn fine, am ajuns si la piesa oldies pe care vi-o recomand azi. Din anul 1995, una din cele mai bune piese eurodance din istoria genului...

Real McCoy - OperatorDaca v-a placut selectia de azi pe recomandarea Zilei, nu va jenati sa acordati mai jos cate stele doriti... :)* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România