miercuri, decembrie 30, 2009

Recomandarea Zilei - 30 Decembrie 2009

Muzica noua deja stiti...
Incepem cu muzica romaneasca:

Alex - Mi-e dor de tine2 zile mai sunt si e gata anul 2009. Tragem linie si cred ca cel mai important eveniment al acestui an a fost disparitia prematura a regelui pop Michael Jackson. Tocmai de aceea va prezint clipul ce a reusit sa miste lumea si la care si Michael Jackson a contribuit din plin. Se intampla in anul 1985, un proiect ambitios, USA for Africa iar alaturi de Michael au fost si Lionel Richie, Cindy Lauper, Stevie Wonder, Bruce Springsteen si multi altii pe care am sa va las sa-i recunoasteti:

We Are The WorldPiesa a fost inregistrata cu fiecare vedeta in parte. Vedem scurtul moment al inregistrarii pasajelor pe care le-a interpretat Michael Jackson pentru acest song.Si in fine... ceea ce s-a intamplat In Memoriam, anul acesta:PS Pentru zilele 1 - 3 Ianuarie 2010 v-am pregatit la Recomandarea Zilei un regal de piese exotice, numai bune de petrecere...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România