vineri, decembrie 18, 2009

Recomandarea Zilei - 18 Decembrie 2009

Bun gasit la Recomandarea Zilei. Azi muzica noua la inceput.... romaneasca.

Anya Ft Jay ko - OneJerryCo - Stai! (Esti In Pericol) feat. Tataee & Simona NaeExista si un single audio nou, deocamdata difuzat in exclusivitate de radio 21.

David Deejay feat. Dony – TemptationSi o premiera mondiala azi, de pe RihannaNow.com asa ca aveti rabdare daca nu va merge clipul din primul play, refresh and play again:

Rihanna - Hard [Ft. Young Jeezy]LE Se pare ca merge in continuare fff greu playerul de pe site-ul artistei asa ca recurgem la solutii de back up pentru videoclip:Marco V - SimulatedPentru iubitorii altui gen de muzica...

I Blame Coco feat. Robyn - CaesarArmin van Buuren feat. VanVelzen - Broken TonightOldies but goldies acum cu o piesa celebra in anul 1995 si o trupa simbol pentru genul eurodance desi piesa ce o vom asculta nu face parte din acest gen muzical.

FUN FACTORY - I wanna be with youSi revin pe final la regalul celor 10 zile dedicat Craciunului. Azi cu alte 2 ore de colinde...

FUEGO - CELE MAI FRUMOASE COLINDE
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România